Napisano 19 Sierpień 200618 l Jeden z ostatnich moich gabinetów, drugi się właśnie liczy. Mam nadzieję że nie wyłączą prądu i jak przyjdę w poniedziałek rano do firmy to będzie w całości i go tu dam... ;) W każdym razie - max 8, vray 1.47, ustawienia dość wyśrubowane więc i czas około 3-4 godzin. Specjalne pozdrowienia w stronę Cypru dla Gałgana. ;)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Spoko... Tylko nie widziałem nigdy parkietu, który dawałby zaszumione odbicia :*
Napisano 19 Sierpień 200618 l no nawet bardzo spoko;] lampa nie wyszła i szkoda że nic nie ma za oknem;[ ale bardzo ładnie jak dla mnie;] Pozdrawiam
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor Well if it doesn't look like plywood, it's not a plywood, isn't it? ;) Nie wiem czemu założyliście że to jest parkiet - to jest wykładzina "parkietowa", jak choćby w tym linku. :) A kolor lampy jak najbardziej celowy. Cieszę się że ogólnie sie podoba. :) Jutro z rana wrzuce drugi gabinecik.
Napisano 20 Sierpień 200618 l Jeden z ostatnich moich gabinetów, drugi się właśnie liczy. Mam nadzieję że nie wyłączą prądu i jak przyjdę w poniedziałek rano do firmy to będzie w całości i go tu dam... ;) W każdym razie - max 8, vray 1.47, ustawienia dość wyśrubowane więc i czas około 3-4 godzin. Specjalne pozdrowienia w stronę Cypru dla Gałgana. ;). Dzięki pewnie chodzi o mnie he he. Render na utawieniach wyśróbowanych trwa- conajmnije 20h :-) A teraz opinia co myślę o wizce - no nie powala na kolana , za mało detali, ciekawy pomysł na biurko (napewno zrobione na laminatach),jakość rendera niezbyt dobra, ale ćwicz i ćwicz napewno jest lepiej niż na początku .Pozdrawiam Marek