Karrde Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Jeden z ostatnich moich gabinetów, drugi się właśnie liczy. Mam nadzieję że nie wyłączą prądu i jak przyjdę w poniedziałek rano do firmy to będzie w całości i go tu dam... ;) W każdym razie - max 8, vray 1.47, ustawienia dość wyśrubowane więc i czas około 3-4 godzin. Specjalne pozdrowienia w stronę Cypru dla Gałgana. ;)
Master Kiełbaster Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Spoko... Tylko nie widziałem nigdy parkietu, który dawałby zaszumione odbicia :*
maczuga Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Jak wyżej. Trochę pustawo, lampa daje zbyt żółte światło.
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 no nawet bardzo spoko;] lampa nie wyszła i szkoda że nic nie ma za oknem;[ ale bardzo ładnie jak dla mnie;] Pozdrawiam
Karrde Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Napisano 20 Sierpień 2006 Well if it doesn't look like plywood, it's not a plywood, isn't it? ;) Nie wiem czemu założyliście że to jest parkiet - to jest wykładzina "parkietowa", jak choćby w tym linku. :) A kolor lampy jak najbardziej celowy. Cieszę się że ogólnie sie podoba. :) Jutro z rana wrzuce drugi gabinecik.
Marek G Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Jeden z ostatnich moich gabinetów, drugi się właśnie liczy. Mam nadzieję że nie wyłączą prądu i jak przyjdę w poniedziałek rano do firmy to będzie w całości i go tu dam... ;) W każdym razie - max 8, vray 1.47, ustawienia dość wyśrubowane więc i czas około 3-4 godzin. Specjalne pozdrowienia w stronę Cypru dla Gałgana. ;). Dzięki pewnie chodzi o mnie he he. Render na utawieniach wyśróbowanych trwa- conajmnije 20h :-) A teraz opinia co myślę o wizce - no nie powala na kolana , za mało detali, ciekawy pomysł na biurko (napewno zrobione na laminatach),jakość rendera niezbyt dobra, ale ćwicz i ćwicz napewno jest lepiej niż na początku .Pozdrawiam Marek
piotrek Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Nawet fajnie, ale nie powala na kolana. Nie podoba mi się projekt.
Rekomendowane odpowiedzi