aartii Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Witam jak by ktos mial ochote ogladnac maly test animacji "tworzenia" robota: http://thearti.pl/img/robot.avi (1,24 MB) Glownym celem cwiczenia jest nauka fizyki w animacji - np. jak sie zachowa reka po gwaltownym obroceniu robota? Nie chcialem korzystac z gotowej fizyki typu havoc, lecz raczej zrobic to sam, dodajac dodatkowo typowe "przerysowania" stosowane z animacji (przesadne gesty, rozciaganie ksztaltow itd), bo tez nie o super realizm tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Przyjemne dla oka, podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 bardzo fajne, bardzo. troche nie podoba mi sie "salut!" na koncu, wydaje sie najgorszym elementem, troche dretwy, ale w sumie to robot, czepiam sie. Fajoskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aartii Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2006 bardzo fajne, bardzo. troche nie podoba mi sie "salut!" na koncu, wydaje sie najgorszym elementem, troche dretwy, ale w sumie to robot, czepiam sie. Fajoskie. Mialo wyjsc pukanie w glowe - wg scenariusza robot mial wyrazic gestem niezadowolenie z powodu braku nog. Jak widac ten moment musze pokazac o wiele czytelniej :) Ogolnie pomysl polegal na tym, iz podczas powstawania robotowi co chwila cos nie pasuje, co wyraza roznymi gestami. Pod koniec cierpliwosc "stworcy" konczy sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 fajniutkie :) Ja to "salut" odczytałem własnie jak pukanie się w głowe:) Nice job :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 serwus :) hah, zajebiste ! :) Pukanie sie w czoło nie jest dobrze zrobione - faktycznie wyglada jak salut - i salut byłby tu uzasadniony. Bardzo fajnie to wyszło :)) ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Przypomnina mi się: Cubic Tragedy 1024x576 24fps http://www.dt.ntust.edu.tw/siggraph2005/files/QT6.htm Całkiem przyzwoicie zanimowane,jak tak dalej pociągniesz i dodasz do tego dobre otoczenie i dzwięk, bedzie dobra animacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 serwus :) oo, fajny ten Cubic Tragedy - nie widzialem tego wczesniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Spoko, git & elo 320 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 łee za duża rozdz wiesza mi sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Jak dla mnie wszystkie czynnosci czytelne ( apropos pukania w glowe ). Ruchy naturalne. Jednym slowem kupuje!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 fajne toto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 fajowe, zrob oswietlenie dzwiek, jeszcze kilka akcji i bedzie fajna animka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi