Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

jak by ktos mial ochote ogladnac maly test animacji "tworzenia" robota:

http://thearti.pl/img/robot.avi (1,24 MB)

Glownym celem cwiczenia jest nauka fizyki w animacji - np. jak sie zachowa reka po gwaltownym obroceniu robota? Nie chcialem korzystac z gotowej fizyki typu havoc, lecz raczej zrobic to sam, dodajac dodatkowo typowe "przerysowania" stosowane z animacji (przesadne gesty, rozciaganie ksztaltow itd), bo tez nie o super realizm tu chodzi.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne, bardzo.

troche nie podoba mi sie "salut!" na koncu, wydaje sie najgorszym elementem, troche dretwy, ale w sumie to robot, czepiam sie. Fajoskie.

Napisano
  • Autor
bardzo fajne, bardzo.

troche nie podoba mi sie "salut!" na koncu, wydaje sie najgorszym elementem, troche dretwy, ale w sumie to robot, czepiam sie. Fajoskie.

Mialo wyjsc pukanie w glowe - wg scenariusza robot mial wyrazic gestem niezadowolenie z powodu braku nog. Jak widac ten moment musze pokazac o wiele czytelniej :)

Ogolnie pomysl polegal na tym, iz podczas powstawania robotowi co chwila cos nie pasuje, co wyraza roznymi gestami. Pod koniec cierpliwosc "stworcy" konczy sie..

Napisano

fajniutkie :) Ja to "salut" odczytałem własnie jak pukanie się w głowe:) Nice job :D

Napisano

serwus :)

hah, zajebiste ! :) Pukanie sie w czoło nie jest dobrze zrobione - faktycznie wyglada jak salut - i salut byłby tu uzasadniony.

Bardzo fajnie to wyszło :)) !

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

serwus :)

oo, fajny ten Cubic Tragedy - nie widzialem tego wczesniej :)

Napisano

Jak dla mnie wszystkie czynnosci czytelne ( apropos pukania w glowe ). Ruchy naturalne. Jednym slowem kupuje!! :D