Napisano 21 Sierpień 200618 l Ćwiczem skilla na tym potworku, concept zajomałem od EA ( Bitwa o Środziemie ) :P Mam nadzieje że mi sie uda jakiś detal dorobić typu naramiennik i broń może nawet jakaś normalka sie pojawi. Większość zrobiłem w XSI próbowałem w modo troche dorobić ale nie wiem czemu modo psuje siatke po exporcie do OBJ i trzeba później wszystko naprawiać :/ 3790 tris
Napisano 21 Sierpień 200618 l ciałkiem ciałkiem jak to mówią :) nie wiem jak wygląda koncpet oryginalny, ale imo skoro mamy niemałą głowę, spore stopy i dla równowagi ręcę powinny być większe :) ale to tylko imo pzodrówki
Napisano 21 Sierpień 200618 l wporzo jest - troche w siatce jeszce popstrykac i bedzie guadko nie podobaja mi sie okolice piet - nie ma przewezenia w miejscu kostki nad pieta tak jakby i podeszwa stopy tez jakos tak puasko idzie (wyglada jakby platfuza mial ostrego) i nie wiadomo co jest na koncepcie wiec w sumie tak sobie gadam... popo
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor Macie concepta bo widze ze marudzicie :) , nad piętami jeszcze podpracuje ale koleś raczej nie ma kostek widocznych :)
Napisano 21 Sierpień 200618 l aj - teraz widac ze troche nie trafiles z modelem w koncept... bo jakby patrzec na twoj model - to wyglada jak dziwna maupa - a na kocenpcie to jednak gad jest jakis bardziej... zupelnie inna budowa pyska... (chyba oczu szczegolnie) ps. na koncepcie tez mi sie nie podoba rozwiazanie piety (przynajmniej w rzucie z boku)... :) - fajnie mu te piety wygladaja na rzucie z tylu - tak troche sie podwijaja do gory jakby (cos jakby podeszwa trekkingowego buta. np. salomona :) paopa
Napisano 21 Sierpień 200618 l w sumie jest podobny tylko cycki mu za mało obwisłe zrobiłes i ta twarz ale twarz mozesz zrobić normalami, hmm zaostrz jeszcze bardziej nos i oczy zmien bo ty mu dałesj bardziej okrągłę a on tam ma takie przymróżone :D
Napisano 21 Sierpień 200618 l W twoim modelu nie ma takiego wyrazu twarzy jak na koncpecie, twoj model to taka małpa bardziej jakis stwor
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor Pojachaliście ostro :D teraz musze coś wciepać na swoją obrone. Takie pierwsze próby w mudboxie -- -- --
Napisano 21 Sierpień 200618 l no kolego ja tez ostatni tego potworka robie :) z tym iz odbiegajac troche of konceptu. Pozatym model jest oki:)
Napisano 21 Sierpień 200618 l Hmm, podziabałbym w mudboxie ale niestety nie mam dostępu... W każdym bądz razie wydaje mi sie ze za wczesnie nadziabałeś tego "random noise" na calym ciele. Wczesniej chyba trzeba ścięgna, zmarszczki, mięśnie wyrzezać. ;P
Napisano 21 Sierpień 200618 l No teraz juz glowa lepiej wyglada, tez bym chcial sie pobawic w mudboxie :(
Napisano 22 Sierpień 200618 l Autor Przybysz - w mudboxie sa warstwy :) ten noise jest na osobnej wiec moge dodawac jeszcze wszystko co mi sie podoba :)