wizz Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Ćwiczem skilla na tym potworku, concept zajomałem od EA ( Bitwa o Środziemie ) :P Mam nadzieje że mi sie uda jakiś detal dorobić typu naramiennik i broń może nawet jakaś normalka sie pojawi. Większość zrobiłem w XSI próbowałem w modo troche dorobić ale nie wiem czemu modo psuje siatke po exporcie do OBJ i trzeba później wszystko naprawiać :/ 3790 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Mi sie podoba :) Moze troche jego glowa taka dziwna jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 ciałkiem ciałkiem jak to mówią :) nie wiem jak wygląda koncpet oryginalny, ale imo skoro mamy niemałą głowę, spore stopy i dla równowagi ręcę powinny być większe :) ale to tylko imo pzodrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Brzydkie to to :* Pokaż koncept- może to przez niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 wporzo jest - troche w siatce jeszce popstrykac i bedzie guadko nie podobaja mi sie okolice piet - nie ma przewezenia w miejscu kostki nad pieta tak jakby i podeszwa stopy tez jakos tak puasko idzie (wyglada jakby platfuza mial ostrego) i nie wiadomo co jest na koncepcie wiec w sumie tak sobie gadam... popo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Macie concepta bo widze ze marudzicie :) , nad piętami jeszcze podpracuje ale koleś raczej nie ma kostek widocznych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 to uwydatnij mu kości policzkowe (hihi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Tu ma ciekawszy wyraz twarzy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 hej wizz, a może zrobisz mu bez tej przepaski na biodrach?:>:> hahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 aj - teraz widac ze troche nie trafiles z modelem w koncept... bo jakby patrzec na twoj model - to wyglada jak dziwna maupa - a na kocenpcie to jednak gad jest jakis bardziej... zupelnie inna budowa pyska... (chyba oczu szczegolnie) ps. na koncepcie tez mi sie nie podoba rozwiazanie piety (przynajmniej w rzucie z boku)... :) - fajnie mu te piety wygladaja na rzucie z tylu - tak troche sie podwijaja do gory jakby (cos jakby podeszwa trekkingowego buta. np. salomona :) paopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 w sumie jest podobny tylko cycki mu za mało obwisłe zrobiłes i ta twarz ale twarz mozesz zrobić normalami, hmm zaostrz jeszcze bardziej nos i oczy zmien bo ty mu dałesj bardziej okrągłę a on tam ma takie przymróżone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 W twoim modelu nie ma takiego wyrazu twarzy jak na koncpecie, twoj model to taka małpa bardziej jakis stwor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Pojachaliście ostro :D teraz musze coś wciepać na swoją obrone. Takie pierwsze próby w mudboxie -- -- -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 no kolego ja tez ostatni tego potworka robie :) z tym iz odbiegajac troche of konceptu. Pozatym model jest oki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 oo widze ze sie w mudboxa wkreciles :D super ci to wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Hmm, podziabałbym w mudboxie ale niestety nie mam dostępu... W każdym bądz razie wydaje mi sie ze za wczesnie nadziabałeś tego "random noise" na calym ciele. Wczesniej chyba trzeba ścięgna, zmarszczki, mięśnie wyrzezać. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 No teraz juz glowa lepiej wyglada, tez bym chcial sie pobawic w mudboxie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Przybysz - w mudboxie sa warstwy :) ten noise jest na osobnej wiec moge dodawac jeszcze wszystko co mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi