kraska Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 witam, Nie mam pojecia jak zrobic, zeby lincenja dzialala. Robilem wszystko tak jak to trzeba byloi zrobic w poprzednich wersjach, a w tej nie dziala :/ Zna sie ktos na tym ? :/
piotrek Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Opisz jakoś dokładniej problem, jakieś komunikaty czy coś. Ewentualnie skontaktuj się z działem support Chaosgroup.
piksar Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 piotrek dobrze prawi, skoro masz legalną wersję kontaktuj się z Chaosem. jeśli nie ban (bam baram)
hkropinski Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 nie ważne jaką masz wersję.... jeżeli vray nie dziala natyczmiast pisz do chaosgroupu;)
streaker Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Taaa.... nie działa, bo w 1.50 zmienili system licencjonowania, więc albo czekaj na paczke z donglem albo milcz...
kraska Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 Juz wszystko w porzadku. Nie wiem jak, ale wczesniej cos namieszalem...
arch515 Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Taaa.... nie działa, bo w 1.50 zmienili system licencjonowania, więc albo czekaj na paczke z donglem albo milcz...racja wycfanili sie ale jak to u nas to kwestia czasu :)
Rekomendowane odpowiedzi