patry Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Witam. mam problem - otóż nagle nie wiadmoo dlaczego modify nie działa!! Tzn. robie jakiś obiekt i chcę wejść do modify żeby np. zwiększyć ilość segmentów a tam nic nie ma!! Pustka po prostu!! Potem konwertuję teog boxa na editable poly i nie ma żadnego modyfikatora!! Co robić?? Błagam, pomocy!!
siwy Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Może robisz to na kalce która jest zamrożona
pecet Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 może nacisnołeś niechcący spacje (freeze object)
patry Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 Zresetowałem maxa i już wszystko jest wporządku :)
vv3k70r Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 no wesolki.. a ja proponuje kliknac conversje na meshes, a pozniej na poly spowrotem.... dziala? ooo.... dwa klikniecia? :) blad wynika z przepelnienia listy modyfikacji, konwersja resetuje te liste :) napisalem wesoli, poniewaz niektorzy uwazaja ze user jak pyta o to to musi byc noob albo pajac, a reszta proponuje reset/reinstal/format :)
Rekomendowane odpowiedzi