tommi84 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Postanowiłem zrobić jakieś prostsze auto, ponieważ bravo hgt i fiat coupe mi nie wyszedł. Kolejny fiat ponieważ to moja ulubiona marka. Problem w tym, że nie będę umiał zrobić okien :( (uszczelki itp.) Przód to już chyba wersja finalna, potem reszta, a na końcu może delikatny tuning. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Mi osobiscie jakos uno nie przypomina. Ale pracuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 nie najgorzej ale musisz bardziej zaostrzyć krawedzie i masz jakiegoś buga nad nadkolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Blood_brother, staram się zrobić coś takiego. [/url] Albo mój model jest wcale nie podobny, albo po prostu nie widziałeś fiata uno mk1. Uniaki których tak dużo jeździ po Polsce to mk2, następny wersja, która swoją dogą też jest w wersji turbo. Pecet o bugu nad nadkolem (poszerzeniem) wiem, będę musiał całą linię boczną przerobic, ale to dopiero po złapaniu kształtu tyłu. Dzięki za komentarze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ładnie ...eksperci od aut pewnie by przeklinali twój model...ale według mnie jest dość podobny do oryginału ..rób więcej detali , pokaz siatkę , inne ujęcia autka, ale ogólnie coś z tego modelu może być ciekawego nawet... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 jako szczesliwy posiadacz fiata uno musze wtracic swoje 3 litery:) no przypomina uniaka ale tych błędow jest duzo wiecej niz 1 na błotniku. ale ogolnie moze byc. ps. a co na zdjeciu tak wycieraczka smiesznie stoi jakby zobaczyl fiata pande?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Siatki Zapomniałem, jeszcze muszę zrobić poprawić kierunki. Model dałem, ponieważ nie wiem czy go robić dalej, czy od nowa. Uparłem się i może wreszcie skończę model. Kolejny apdejt chyba w niedzielę, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 no przypomina uniaka ale tych błędow jest duzo wiecej niz 1 na błotniku. Wiem, są np. na tym wgłębieniu (linii) w zderzaku, w okolicy halogenów, wlotów. Problem w tym, że ja jestem słaby w modelowaniu i jak próbowałem je poprawiać to wychodziło jeszcze gorzej. Jak na razie oprócz zderzaka, maski, grilla to reszty okładnie nie robiłem. To mój plan na weekend, poprawić potem tył i bok. PS. Sorry za 2 posty pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Cos za bardzo ci sie obli to 1, 2 mietoli się miejscami to gorzej. Daj nadkole przednie bardziej z boku w siatce coś tam strasznie namieszałeś. PS ale pięknosc wybrałes na prackę :P hehe ale pamientam takie uno czerwone jak miałem poldka scigałem sie z kuplem w uno i nigdy nie mogłem go objechać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 To by było na tyle. Więcej zrobić nie umiem, ne mówiąc już o materiałach :( Może przy następnym aucie. Dzięki za wszystkie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Eh chłopie nie dawaj tak łatwo za wygraną, jest całkiem dobrze trzeba tu i ówdzie przeklepać i tyle, a jak czegos nie wiesz to pytaj, przeciez jest tu szanowne grono takich co wiedzą to i powiedzą to nie jest jakaś tajemnica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Hehe mam z tego auta hamulce w moim Seju :D Zyletki :D A tak ogolnie to model poprawisz w niektorych miejscach i bedzie cool :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi