Hindus Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 hej - nietypowy post - kupuje obuwie z zagranicznej strony która ma siedziby w polsce - zamawiam przez puma.com, napisane ze dostarczone zostanie przez oddziały z pl - tyle że zamawiajac z com jest dziwny rodzaj rozmiaru obuwia - dziwny a moze normalny i chce sie dowiedziec czegos wiecej - wymiary sa podane w czyms pokroju FR Numer np FR 36, FR 37, FR 38 itd to jakies inne przeliczniki naszych rozmiarów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 mysle ze jak wyslesz im siateczke to przysla dobrze zwymiarowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 wiem ze są 3 rodzaje numeracji, EUropejska, USA i Japońska no i ta wygląda na europejską czyli naszą normalnś mimo literek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 foot right - FR, foot left - FL ? :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 niedawno sobie kupilem buty i mam jeszcze karton od nich... co widnieje na kartonie: D/UK/F/US/J --> ja mam F lub tez na innych widnieje to na FR, to F to normalny rozmiar taki jaki znamy w polsce ;) gdzie F=XX + ewentualnie x/x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a pokaż te byciki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 dzieki chłopaki - poszukam jakis tabel. buciki - puma kendo - do ćwiczeń bo powybijałem palce w stopie a straszny ból powoduje choćby zachaczenie nimi o dywan pod pewnym kontem. a zobaczyłem je w jakimś numerze playboya i sie zakochałem w designie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 85 euro czyli jakieś 340 zł na nasze + 30 zł przesyłka. (z sklepu - nie z alegro ;)) mi też się podobają - kulerskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 no fajne do kosza bo do miasta tak poszpanować to one sie chyba nie nadają;] nie sa skórzane:) będą przemakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 lipne ... nie mają nawet trzech jaskrawych zółtych pasków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Jakie jest ich przeznaczenie? (To oficjalne!) :) Design fajny, ale współczuję ludziom, którzy kupią je do chodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Ja nie wiem, co widzicie w takich butach :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 ja też nie spie na kasie - ale tak sie złożyło ze mam bo wypłata z jednej pracy, tutaj z drugiej, zkoła taniej niz myslałem, a ze mi sie podobaja to kupuje - nigdy nie wydałęm wiecej niz 80 pln na buty wiec uważam zawsze pierwszy raz w zyciu mozna wydac te 400zł - tak czy tak to albo to przepije albo przejem - jesli idzie o buty - do treningu na sali - nie zamierzam ani w nich chodzic po dworze ani po lesie na grzybki tylk osale wiec moze troche pochodza - co w nich widze ? ilu istnień tyle myśli - podobają mi się i tyle :) dlaczego podoba ci się jeden kolor bardziej niż drugi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 eeeeeeeee fuj:P wole glany:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 kozak buciki :) nawet w lecie mozna w nich chodzic normalnie po ulicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 w kosza grasz? pytanie oczywiście do Lee;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 się modkom powodzi, a forum kuleje (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 w kosza grasz? pytanie oczywiście do Lee;) się modkom powodzi, a forum kuleje (joke) w kosza nie - totalna łamaga ze mnie - ćwicze cos na wzór gimnastyki, długo by opisywać - lepsze niż 3d - belive me ;) No co ty - ja tynk ze ściany zdzieram żęby mieć co na krakersa położyć :) akcja trampek zakończona - czekam na towar. Mam nadzieje że przeliczniki będą dobre :) jak nie to oddam bratu - ma większego platfusa xD dzieki za pomoc ziomki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 eeee jeszcze nie sa az tak drogie...w stanach za buty na ryby wywalilem prawie 170 $ czego nigdy nie uczynilem przy zakupie normalnego obuwia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi