Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej - nietypowy post - kupuje obuwie z zagranicznej strony która ma siedziby w polsce - zamawiam przez puma.com, napisane ze dostarczone zostanie przez oddziały z pl - tyle że zamawiajac z com jest dziwny rodzaj rozmiaru obuwia - dziwny a moze normalny i chce sie dowiedziec czegos wiecej - wymiary sa podane w czyms pokroju

FR Numer

np FR 36, FR 37, FR 38 itd

to jakies inne przeliczniki naszych rozmiarów ?

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wiem ze są 3 rodzaje numeracji, EUropejska, USA i Japońska no i ta wygląda na europejską czyli naszą normalnś mimo literek

Napisano

niedawno sobie kupilem buty i mam jeszcze karton od nich...

co widnieje na kartonie:

D/UK/F/US/J --> ja mam F lub tez na innych widnieje to na FR,

to F to normalny rozmiar taki jaki znamy w polsce ;)

gdzie F=XX + ewentualnie x/x

Napisano
  • Autor

dzieki chłopaki - poszukam jakis tabel.

buciki - puma kendo - do ćwiczeń bo powybijałem palce w stopie a straszny ból powoduje choćby zachaczenie nimi o dywan pod pewnym kontem.

a zobaczyłem je w jakimś numerze playboya i sie zakochałem w designie.

1345_2269_big-783411.jpg

Napisano
  • Autor

85 euro czyli jakieś 340 zł na nasze + 30 zł przesyłka. (z sklepu - nie z alegro ;)) mi też się podobają - kulerskie ;)

379291.jpg

Napisano

no fajne do kosza bo do miasta tak poszpanować to one sie chyba nie nadają;] nie sa skórzane:) będą przemakać...

Napisano

Jakie jest ich przeznaczenie? (To oficjalne!) :) Design fajny, ale współczuję ludziom, którzy kupią je do chodzenia :)

Napisano
  • Autor

ja też nie spie na kasie - ale tak sie złożyło ze mam bo wypłata z jednej pracy, tutaj z drugiej, zkoła taniej niz myslałem, a ze mi sie podobaja to kupuje - nigdy nie wydałęm wiecej niz 80 pln na buty wiec uważam zawsze pierwszy raz w zyciu mozna wydac te 400zł - tak czy tak to albo to przepije albo przejem - jesli idzie o buty - do treningu na sali - nie zamierzam ani w nich chodzic po dworze ani po lesie na grzybki tylk osale wiec moze troche pochodza - co w nich widze ? ilu istnień tyle myśli - podobają mi się i tyle :) dlaczego podoba ci się jeden kolor bardziej niż drugi ?

Napisano

kozak buciki :) nawet w lecie mozna w nich chodzic normalnie po ulicy :D

Napisano
  • Autor
w kosza grasz? pytanie oczywiście do Lee;)

się modkom powodzi, a forum kuleje (joke)

w kosza nie - totalna łamaga ze mnie - ćwicze cos na wzór gimnastyki, długo by opisywać - lepsze niż 3d - belive me ;)

No co ty - ja tynk ze ściany zdzieram żęby mieć co na krakersa położyć :)

akcja trampek zakończona - czekam na towar. Mam nadzieje że przeliczniki będą dobre :) jak nie to oddam bratu - ma większego platfusa xD

dzieki za pomoc ziomki.

Napisano

eeee jeszcze nie sa az tak drogie...w stanach za buty na ryby wywalilem prawie 170 $ czego nigdy nie uczynilem przy zakupie normalnego obuwia:)