FunnyBunny Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 zrobiłem fajną animkke ale niewiem jak dodać głos :D?Pomózćie plz
Destroyer Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 z brycem nie miałem nic wspólnego i nie wiem czy am są takie opcje ale może spróbuj adobe Premiere lub coś podobnego i tam dodaj sobie dźwięk ja go używam przy okazjii przejścia robie i takie inne rupcie
zeet Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 W bryce nie ma opcji udźwiękowienia animacji trzeba to zrobić w innym programie.
FunnyBunny Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 AAA kapuje nareszcie lol.Więc tak zapisuje do avi około 100 min :Di później w jakimś progrmaie do obróbki filmów wrzucam muzyke tak ;)?A znacie może jakieś takie programy oprócz movie maker?
erwin Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Oprocz Movie Maker jest Adobe Premiere (polecam), Avid Liquid, Ulead VideoStudio, Sony Vegas Studio... troche tego jest ale Adobe Premiere chyba bedzie najlepszym rozwiazaniem
Rekomendowane odpowiedzi