kudzawa Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Eluu Krótka animacyja Ćmokk'a. Sprawa jest rozwojowa - proszę o krytyke konstruktywną. Z jakością tego gifa chyba troche przesadziłem - następnym razem wrzuce avika ;( http://republika.pl/abdzytest111/ Pzdr Dodałem lepszy render:
Jonasz_Real Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 nie przesadzaj merv_ !!! Bardzo mi sie podoba, cos w stylu malowania na płycie gipsowej. Znasz animacje Piotra Dumała, np. Zbrodnia i Kara. Naprawdę polecam Napisz cos więcej o twojej pracy, w czym zostało zrobione.
kudzawa Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 Rzecz majstruje w Majce. Jak narazie nie wrzucam lepszych renderów bo nie jest to dograne więc nie chce tracić czasu na zbędne liczenie. Pracuje teraz nad mapowaniem ruchu kamery co by go troszkę zmiękczyć i rozedrgać:). Co do Piotra Dumały to znam jego robote ale niebardzo mi leży, choć miał pare niezłych momentów:). Wole Quay Brothers albo P. Hunt'a.... Pzdr
merv_ Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Ale po dłuższym wpatrywaniu sie w te 256 kolorów doszedłem do wnisku że jest to dość łądny obrazek :) cos w stylu malowania na płycie gipsowej czy to miało być to odniesienie do animacji Dumała/y ?? bo on chyba skrobał na taśmi filmowej
Jonasz_Real Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Kudzawa - też lubię Braci Quay ;) Merv_ Na przysłosc zastanów sie zanim cos powiesz, A po drugie nie kłóc sie ze mną, bo znam prace Dumały, jeszcze raz Ci powtórzę: On wydrapuje rysunki na PŁYTACH GIPSOWYCH.
gaspar Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Bardzo ładne, tylko na przyszłośc pls wrzucaj takie ładne rzeczy w lepszej jakości... Jakoś tak jest, że ludzie którzy robia mało ciekawe animacje wrzucają wszystko w najlepszej jakości, ściąga się to qpę czasu i później odechciewa się ogladania czegokolwiek a te lepsze mają taka kompresję i jakość, że się też tego nie chce oglądać. Litości !
kudzawa Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Merv_ nie inspirowałem się Dumła choć on faktycznie zrobił kiedyś coś podobnego : "Mur" się to chyba nazywało. Gaspar wrzuce jakiegoś lepszego stilla niebawem :). Jonasz_Real co jeszcze lubisz ? Pzdr
JmTm00 Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 ojeju klimat jak z gier z przed kilkoma laty :] Pomijajac kompresje: Tyle tam swiatełek...jak w dyskotece, jakie jest ich uzasadnienie? Design postaci mysle ze fajny, mozna z niego coś wyciagnac jeszcze (baardzo przypomina silent hilla) ale całość jakoś mi nie lezy, nie wiem, czy to przez ruch postaci czy przez ruch kamery czy wlasnie przez te stroboskopy...jakoś nie ma "klimatu" Ale nie powiem, ciekaw jestem jak to sie bedzie rozwijać. Wiec nic innego jak powodzenia zycze. Pozdrawiam
Gość Deler Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 ja to jestem ciekaw jak to wyglada , bo poza zlajdszol to niewiele widac, moze chcesz cos przed nami ukryc ??? :D
Infero Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 co to tak wogóle jest?? oldschoolowy klimat...
Rekomendowane odpowiedzi