vinc Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Male dłubanie z łazienką...narazie początek pokazuje..siatki niepokaże....napiszcie co na sercu leży. Pozdro
piotrek Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Dwa spośród czterech kdrów mi wyjątkowo nie psują. Ciekawe, które... W ogóle perspektywa jakaś taka wypaczona...
Badyl Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 strasznie kanciasta ta lazienka. trzeba bardzo uwazac na lokcie i kolana ;')
Zbychowaty Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Siemano..niektore elementy wymodelowane ładnie ( o ile nie sa gotowe ). Co do wanny... jesli to sama koncepcja, to zamontowalbym w podlodze. Kanty czuc na odleglosc, ale moze pierwsze wrazenie spowodowane brakiem koloru. mam prosbe..zastanow sie nad tymi dyndajacymi lampkami.Czy nie lepiej je zamontowac w suficie ?Ogolnie ladnie. PS Perspektywy skrajnie polibacyjne...;)
arch515 Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 ziom ciągle ta skala....ten papier to dla kogo?!?!! ja ta mlubie gniazdka:) wiec byś musiał tam połorzyć z 40 takich rolek.pozdro.
jasiek311 Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 arch515: a co to sa gniazdka? ;> :Dlazienka calkiem, calkiem - wanna jest gites... toaleta z dyszami jest extra. wydaje mi sie, ze troche za duzy jest ten podwieszany sufit - za nisko opada, rzeczywiscie - popraw wc i bidet - lepiej, zeby to byl komplet :]nie rozumiem wyciecia w sciance dzialowej przy wc - takie dwa paski zaraz przy scianie - to ma byc jakas polka? no i te ujecia z lotu ptaka :D jakby ktos sie spieszyl wysikac, hehehehepozdro, pracuj dalej :)
vinc Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 no no...gniazdka musza byc, papier powieksze bo faktycznie przeoczenie, a ziom lubi duzo papieru ;]...kadry niebardzo to jak lepiej nieprzekrecac kamery?, siepoprawi....niedługo ciąg dalszy ;]
vinc Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 I kolejny etap, jeszcze nie skonczone oczywiscie, mi podoba sie bardziej to ujecie jasniejsze ( z wanna po lewej stronie) i nastepne tez chyba jasniejsze beda...napiszcie....
vinc Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 I doswietlic jeszcze musze te wnęki co w nich mur z cegiełek jest ;]
MaGuu Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Fajne nawet :) Ale terakota chyba przymała? Acha imho nie pasują te cegłu do tego czyściutkiego wnetrza..no ale moze jak je doświetlisz ies'ami bedzie fajno :) peace
vinc Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 No to juz bedzie końćówka, jeszcze kilka bajerow widze....do poprawki... Piszcie co myślicie...
Liber Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Przydał by się większy bump na podłodze i na ścianach.
vinc Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 NA podłodze i scianach mam kafelki polozone, kilkaset chyba ;] I wlasnie jakos słabo je widac...;/
Rekomendowane odpowiedzi