Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Siemano..niektore elementy wymodelowane ładnie ( o ile nie sa gotowe ). Co do wanny... jesli to sama koncepcja, to zamontowalbym w podlodze. Kanty czuc na odleglosc, ale moze pierwsze wrazenie spowodowane brakiem koloru. mam prosbe..zastanow sie nad tymi dyndajacymi lampkami.Czy nie lepiej je zamontowac w suficie ?Ogolnie ladnie.

PS Perspektywy skrajnie polibacyjne...;)

Napisano

arch515: a co to sa gniazdka? ;> :Dlazienka calkiem, calkiem - wanna jest gites... toaleta z dyszami jest extra. wydaje mi sie, ze troche za duzy jest ten podwieszany sufit - za nisko opada, rzeczywiscie - popraw wc i bidet - lepiej, zeby to byl komplet :]nie rozumiem wyciecia w sciance dzialowej przy wc - takie dwa paski zaraz przy scianie - to ma byc jakas polka? no i te ujecia z lotu ptaka :D jakby ktos sie spieszyl wysikac, hehehehepozdro, pracuj dalej :)

Napisano

no no...gniazdka musza byc, papier powieksze bo faktycznie przeoczenie, a ziom lubi duzo papieru ;]...kadry niebardzo to jak lepiej nieprzekrecac kamery?, siepoprawi....niedługo ciąg dalszy ;]

Napisano

I kolejny etap, jeszcze nie skonczone oczywiscie, mi podoba sie bardziej to ujecie jasniejsze ( z wanna po lewej stronie) i nastepne tez chyba jasniejsze beda...napiszcie....

Napisano

Fajne nawet :)

Ale terakota chyba przymała? Acha imho nie pasują te cegłu do tego czyściutkiego wnetrza..no ale moze jak je doświetlisz ies'ami bedzie fajno :)

peace