Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Male dłubanie z łazienką...narazie początek pokazuje..siatki niepokaże....napiszcie co na sercu leży.

Pozdro

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dwa spośród czterech kdrów mi wyjątkowo nie psują. Ciekawe, które...

W ogóle perspektywa jakaś taka wypaczona...

Napisano

strasznie kanciasta ta lazienka. trzeba bardzo uwazac na lokcie i kolana ;')

Napisano

Siemano..niektore elementy wymodelowane ładnie ( o ile nie sa gotowe ). Co do wanny... jesli to sama koncepcja, to zamontowalbym w podlodze. Kanty czuc na odleglosc, ale moze pierwsze wrazenie spowodowane brakiem koloru. mam prosbe..zastanow sie nad tymi dyndajacymi lampkami.Czy nie lepiej je zamontowac w suficie ?Ogolnie ladnie.

PS Perspektywy skrajnie polibacyjne...;)

Napisano

ziom ciągle ta skala....ten papier to dla kogo?!?!! ja ta mlubie gniazdka:) wiec byś musiał tam połorzyć z 40 takich rolek.pozdro.

Napisano

arch515: a co to sa gniazdka? ;> :Dlazienka calkiem, calkiem - wanna jest gites... toaleta z dyszami jest extra. wydaje mi sie, ze troche za duzy jest ten podwieszany sufit - za nisko opada, rzeczywiscie - popraw wc i bidet - lepiej, zeby to byl komplet :]nie rozumiem wyciecia w sciance dzialowej przy wc - takie dwa paski zaraz przy scianie - to ma byc jakas polka? no i te ujecia z lotu ptaka :D jakby ktos sie spieszyl wysikac, hehehehepozdro, pracuj dalej :)

Napisano
  • Autor

no no...gniazdka musza byc, papier powieksze bo faktycznie przeoczenie, a ziom lubi duzo papieru ;]...kadry niebardzo to jak lepiej nieprzekrecac kamery?, siepoprawi....niedługo ciąg dalszy ;]

Napisano
  • Autor

I kolejny etap, jeszcze nie skonczone oczywiscie, mi podoba sie bardziej to ujecie jasniejsze ( z wanna po lewej stronie) i nastepne tez chyba jasniejsze beda...napiszcie....

Napisano
  • Autor

I doswietlic jeszcze musze te wnęki co w nich mur z cegiełek jest ;]

Napisano

Fajne nawet :)

Ale terakota chyba przymała? Acha imho nie pasują te cegłu do tego czyściutkiego wnetrza..no ale moze jak je doświetlisz ies'ami bedzie fajno :)

peace

Napisano
  • Autor

No to juz bedzie końćówka, jeszcze kilka bajerow widze....do poprawki...

Piszcie co myślicie...

Napisano
  • Autor

NA podłodze i scianach mam kafelki polozone, kilkaset chyba ;]

I wlasnie jakos słabo je widac...;/