Gość Galdir Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam To jedna z moich pierwszych scen w 3dsmax Scanline, Light Tracer Może i powinno być to w WiP-ach, ale nie będę już nad tym pracował (raczej ;)) Pewnie pracka ma sporo błędów, ale mnie trudno je dostrzec nie mówiąc już o ich poprawie. Czekam na komenty... :) Tutaj w troszkę wyższej rozdzielczości: http://img386.imageshack.us/img386/8404/p580ot6.png
pecet Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 jakaś uboga ta "scena" same modele proste ale ok, nieciekawe materiały
hcpiter Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Temat bardziej by pasował model 3d :D ale i tak jest bardzo fajnie jak na pierwsze scenki ! Render nawet nawet tak samo jak materiały.
ozzyslip Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 eee nie wiem czy to moje niedoswiadczenie ale mnie to niewyglada na zwykly scanline.... nie znam sie na renderach ale to cos wyglada jak gl i mat tez sa w miare co sadzicie o tym ?
Master Kiełbaster Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Jakiś area light by się jeszcze przydał poza tym sky lightem.
mirach Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Kiełbaster racje ma, światło jakieś ożywiło scene by, płasko i bez kontrastu teraz wygląda to. Dżizas, zaczynam mówić jak yoda, prosze o wybaczenie, dopiero co sie obudziłem. A w ogóle to mi się podoba :) Gdzie te czasy kiedy "jedna z pierwszych prac" to było pare boxów i próbowało się wszystkim wmówić że to meble :D
Rekomendowane odpowiedzi