Skocz do zawartości

[interiors]aż 4 łazienki! :D zaglądnij i skomentuj :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Siemano, nie podoba mi sie samo przedstawienie prac. Wydaje mi sie, ze mapowanie jest takie sobie. Pokaz w sposob normalny w wiekszej jakosci:)

PS Praca ostatnia robiona typowo pod kobity:P

Napisano

widze zboczenie do tych kaloryferow ... :D ale ogolnie mi sie podobaja lazienki.nie qmam tylko, dlaczego wc jest takie ciemne, jakby czarne - to bylo w zamysle projektantki (a) ?

Napisano

ee, no cóż :D to do katalogów z grzejnikami :)

ale co ta z tym mapowaniem?? już drugi raz mi to ktoś zarzuca, a ja nie wiem o co chodzi! odbicia są za duże/małe? textury sie rozłażą czy co? :)

hcpiter3d

prawie robi różnicę :D (interpretacja dowolna:D)

Jasiek311

tak, sedes i umywalka są czarne! :D strasznie mi się to podoba :) mi czyli projektantowi ;)

Napisano
z tym przyrównaniem do Sans'a do daliście ciała... nie uwłaczając oczywiście autorowi obecnych tutaj prac;)

x2

co nie zmienia faktu ze pracki good są :)

Napisano

Hmm no dobra...z tym mapowaniem to moze przegialem...chodzilo mi ogolnie rzecz biorac o brzydkie "katy" textur na meblach (male te fotki :P). Niech zgadne...Uzywales foton mapy w jednym z ktorys bounce`ow? :) Pozdrawiam i zwracam honor:)

Napisano

Porownanie do Sansa bylo nie na zasadzie jakosci, tylko tematu - poczulem jakbym gdzies juz widzial takie lazienki :) Szczegolnie ta z maccasar/zebrano

Napisano

Futura: a propos czerni w ceramice lazienkowej - znasz moze firme, ktora reklamowala hansgrohe - czarna wanna - jaka firma produkuje czarna wanne? ? ? Tez mi sie to bardzo podoba - ostatnio nie skonczylem wlasnie lazienki wtym kolorze(umywalki i wanna wlasnie) Ale zeby kibelek byl czarny, to nie widzialem jeszcze...

Napisano

Moim skromnym zdaniem nie powinno się instalowac grzejnikó w tym miejscu. Przy tej powierzchni okna jakiś grzejnik pod nim by się przydał.

Napisano

jjh - to nie miały być poprawne technicznie/zgodnie z zasadami budownictwa... kurde!! jak to napisać! :D to miały być efektowne łazienki z grzejnikami :)

nie znam firmy która produkowałaby czarny sedes czy umywalkę albo wannę, ale widziałem kiedyś czarny sedes i umywalkę w użyciu :D - nie w PL (U_U) of course! ;) ale chyba na zamówienie może by zrobili? dlaczego nie? \(O_O)/