futura Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Witam :) no to kolejne łazienki, zrobione w 3 popołudnia & jedną całą noc (do 4 (O_o) renderowały się od 40min do 120 min na A642800+512ramu+GF2 32MB vray 1.4cośtam :D link do galeryjki tam na dole \/ http://www.dropshots.com/day.php?userid=174016&cdate=20060907 komentować i nie gadać! błędy wytykać i nie ględzić! (n_n)/ [giertych do wora - wór do jeziora] :D
VoNd Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Widac wplyw Sansa ;) Pokazesz cos wiecej z tego?
Zbychowaty Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Siemano, nie podoba mi sie samo przedstawienie prac. Wydaje mi sie, ze mapowanie jest takie sobie. Pokaz w sposob normalny w wiekszej jakosci:) PS Praca ostatnia robiona typowo pod kobity:P
jasiek311 Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 widze zboczenie do tych kaloryferow ... :D ale ogolnie mi sie podobaja lazienki.nie qmam tylko, dlaczego wc jest takie ciemne, jakby czarne - to bylo w zamysle projektantki (a) ?
futura Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Napisano 7 Wrzesień 2006 ee, no cóż :D to do katalogów z grzejnikami :) ale co ta z tym mapowaniem?? już drugi raz mi to ktoś zarzuca, a ja nie wiem o co chodzi! odbicia są za duże/małe? textury sie rozłażą czy co? :) hcpiter3d prawie robi różnicę :D (interpretacja dowolna:D) Jasiek311 tak, sedes i umywalka są czarne! :D strasznie mi się to podoba :) mi czyli projektantowi ;)
Touch Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 z tym przyrównaniem do Sans'a do daliście ciała... nie uwłaczając oczywiście autorowi obecnych tutaj prac;)
MaGuu Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 z tym przyrównaniem do Sans'a do daliście ciała... nie uwłaczając oczywiście autorowi obecnych tutaj prac;) x2 co nie zmienia faktu ze pracki good są :)
Touch Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Świnia ze mnie, bo zapomniałem tego powiedzieć ;) Są good :)
Zbychowaty Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Hmm no dobra...z tym mapowaniem to moze przegialem...chodzilo mi ogolnie rzecz biorac o brzydkie "katy" textur na meblach (male te fotki :P). Niech zgadne...Uzywales foton mapy w jednym z ktorys bounce`ow? :) Pozdrawiam i zwracam honor:)
VoNd Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Porownanie do Sansa bylo nie na zasadzie jakosci, tylko tematu - poczulem jakbym gdzies juz widzial takie lazienki :) Szczegolnie ta z maccasar/zebrano
jasiek311 Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Futura: a propos czerni w ceramice lazienkowej - znasz moze firme, ktora reklamowala hansgrohe - czarna wanna - jaka firma produkuje czarna wanne? ? ? Tez mi sie to bardzo podoba - ostatnio nie skonczylem wlasnie lazienki wtym kolorze(umywalki i wanna wlasnie) Ale zeby kibelek byl czarny, to nie widzialem jeszcze...
jjh Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Moim skromnym zdaniem nie powinno się instalowac grzejnikó w tym miejscu. Przy tej powierzchni okna jakiś grzejnik pod nim by się przydał.
futura Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Napisano 8 Wrzesień 2006 jjh - to nie miały być poprawne technicznie/zgodnie z zasadami budownictwa... kurde!! jak to napisać! :D to miały być efektowne łazienki z grzejnikami :) nie znam firmy która produkowałaby czarny sedes czy umywalkę albo wannę, ale widziałem kiedyś czarny sedes i umywalkę w użyciu :D - nie w PL (U_U) of course! ;) ale chyba na zamówienie może by zrobili? dlaczego nie? \(O_O)/
chveti Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Prawie jak SansSerif ;) chodzi Wam o drewniany stajl i skopany widok za oknem ? ;) Co do vizek , dość ładne prócz niebieskiej
Rekomendowane odpowiedzi