Napisano 8 Wrzesień 200618 l Widzę, że wiele osób pokazuje tu swoje portfolia... Co sądzicie o moim: www.mackozal.ndl.pl Zrobione w Photoshopie + troche flasha + dziecinne PHP :) Pozdrawiam
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Stronka super.Czysta, klarowna, taka jak byc powinna - jednym slowem podoba mi sie. Z pracami to roznie...jedne sa ciekawe inne zupelnie nie. Chwali sie spektrum zainteresowan. Pozdrawiam :)
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Niom, jest nieźle.. tylko brakuje mi menu (jest niby to po lewej, ale nie rzuca się w oczy), na rozdziałce 1280x1024 w środku, na górze jest mnóstwo wolnego miejsca - możnaby tam zmieścić jakieś proste (niekoniecznie standardowe) odnośniki.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Wywal tą muzykę !!! Nie ma nic bardziej wkurzającego niż takie pinkanie w tle...
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Autor Muze można wyłączyć. Wystarczy kliknąć na głośniczek na górze :) A może jakbym wrzucił muzyczke z Ojca Chrzestnego to by ci sie podobała Streaker? :D
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Z muzyka to racja przenajswietsza. NIe zawsze Twoj gust odpowiada innym...a ze stronka z reguly jest dla "innych" wiec wnioski nasuwaja sie same... Pierwsze co zrobilem to pozbylem sie muzyki i robie to na kazdej stronie, no moze poza jedna;)Pozdrawiam.
Napisano 8 Wrzesień 200618 l pomysł fajny ale jak dla mnie strona do dopracowania, grafika na stronie głównej i banerek na podstronie jak najbardziej ok, ale menu na stronie głównej nieczytelne i odsyłacze na podstronie do poszczególnych kategorii wyglądają nieładnie
Napisano 8 Wrzesień 200618 l ja uwazam ze jest fajnie tylko popraw menu jakos bo sie slabo rzuca w oczy i srednio mi lezy takie ciemne tlo pod tymi obrazkami ja bym zrobil bardziej szare to bylo wszystko takie delikaatne i nie odroznialoby sie tak bardzo, ale ogólnie spoko...
Napisano 8 Wrzesień 200618 l Autor dzieki za rade Einsteinie. Pokombinuje jak będę miał chwilke czasu.
Napisano 10 Wrzesień 200618 l hmm a ja tu widze prosta do bolu stronke, pare obrazkow, w flashu to tylko muzyka jest, co i tak jest - jak juz koledzy zauwazyli - nie potrzebne, widzialem juz gdzies taki "layout", przynajmniej te strzalki na dole i ten banner na gorze, a wszystkie galerie sa gotowcami.. czyli jak dla mnie 10min roboty, moze troche (nie ktorymi) pracami nadrabiasz, ale strony www bym u ciebie nie zamowil :p pzdr edit: chveti - no a to http://www.mackozal.ndl.pl/galleries/www/index.html ?
Napisano 10 Wrzesień 200618 l ale strony www bym u ciebie nie zamowil :p On jest architektem, oni raczej ne czekają na takie zamówienia ;] Mi prócz muzyczki stronka pasuje , przejżysta i szybko mi się załadowała :)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l taka prosta najprostsza :> no ale w koncu portfolio, więc prace są najważniejsze. muzyczka dobija :P menu na początku nie zauważyłem, więc móglbyś to poprawić. a wszystkie galerie sa gotowcami coś podobnego a nawet ładniejszego można zrobić w photoshopie ;) tylko wybierasz szablon i wskazujesz folder z obrazkami, a szop sam Ci przerobi to na piękną galerie flash.