Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kiedyś zabrałem sie za ten model ale robiłem go na szybkości, dawno temu i był z deka krzywy. Postanowiłem wrócić do niego i doprowadzić go do ładu :)

wzoruje sie na stuningowanej wersji dlatego troche różni sie niektórymi rzeczami. Co tu dużo gadać mały render i tyle narazie :P

http://img58.imageshack.us/img58/617/07in6.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no mały render, ale wygląda w miare ok, to chyba wersja wyścigowa Gt czy coś ;)

Napisano

czekamy na więcej bo zapowiada się ciekawie :) wydaje mi się tylko że ta wnęka z tyłu na rejstracje jest do poprawy

Napisano

wyglada jak z NFS MW :D -- nice -- powodzenia w konczeniu pracki

Napisano
  • Autor
Napisano

kazdy model z tej edycji serii 3 (1999-2005) jest z oznaczeniem "E46", wiec twoja M3 ma pelna nazwe "BMW M3 GTR E46". Z kazda seria tak jest, e52=BMW Z8, e60= najnowsza seria 5, e38= stara seria 7, itd.

co do modelu- porownaj okolice grila z oryginalem, bo u ciebie te miejsca sa cholernie splaszczone...

Napisano

oho, mam konkurenta :) . Tez robie ten model, ale bez zadnego tuningu. Bede musial sie wziasc za moj model.

Jak na razie nie jest zle.

Napisano
  • Autor

Niewiele zrobiłem, ale jakoś czasu nie mam ostatnio

Pozatym pierwszy raz spróbowałem nowej metody na rowki wcięcia itp.

Zamiast chamfera zaznaczałem edges'y i zmieniałem wartość crease

Dzięki temu troche ulżyło siatce :)

http://img80.imageshack.us/img80/3658/11sv2.jpg

Napisano

hmmm troche źle to robisz :/ np między bagażnikiem a tylnim błotnikiem masz ostry kant a takie miejsca powinne mieć płynne przejście powierzchni, tak samo do poprawy przy masce, no i te przetłoczenie na wysokości klamki jest złe

Napisano

cały bok jest do poprawki, jakiś płaski jest, zwłaszcza między tą linią idącą od przedniego nadkola do tyłu a dolną linią szyb, jeszcze brzydko jest nad oboma nadkolami