Napisano 15 Wrzesień 200618 l Witam, moją nową sceną jaka będzie zrobiona do końca to biuro, nie wiem jak szybko mi to pojdzie bo mam duzo na glowie, ale postaram sie jakos regularnie wystawiac renderki z moich postepow. Ponizej przedstawiam poczatek pojej pracy:
Napisano 15 Wrzesień 200618 l to co Marek + za ostre cienie, tzn. area shadow by sie przydało :] no i czekam na wiecej
Napisano 15 Wrzesień 200618 l zmien mapping hsv na expontinal :] no i to co wczesniej było napisane narazie mało zeby oceniac ale juz tiling textury troszke sie rozjechał :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Trochę za jaskrawo i za ostro jak na biuro, ale spoczko ;]. Wiec czekamy tu wszyscy na nasępne rendery. My piszemy, ty piszesz odbębniamy prace I PRZES ZAPRASZA :D:D ;] POZDRO
Napisano 3 Październik 200618 l Autor Witam, siedzialek chwilke dzisiaj wiec postanoilem cos zrobic, mam malo czasu a chce jeszcze dodac do tego biura troche rzeczy! Czekam na Wasze wszystkie komentarze....
Napisano 3 Październik 200618 l Trochę to mało powiedziane, musisz tam dodać DUŻO rzeczy...zacznij od zagospodarowania biurka ;-)
Napisano 3 Październik 200618 l Materiały i tekstury słabe. Daj podłodze nieco połysku i dodaj więcej obiektów.
Napisano 3 Październik 200618 l pusto, pusto, pusto... krzesło do poprawki, materiałów nie ma sensu teraz pokazywać bo i tak sa niedopracowane. tryzmaj fotkę biura dla referki: http://webusers.xula.edu/bpeverso/office/office-huge.jpg jeszcze sporo pracy przed tobą.
Napisano 3 Październik 200618 l imagestudio - to brzmi dumnie :) . Na razie czerstwo. Kolory gryzą, modele takie sobie, materiałów brak