meiker Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Witam, moją nową sceną jaka będzie zrobiona do końca to biuro, nie wiem jak szybko mi to pojdzie bo mam duzo na glowie, ale postaram sie jakos regularnie wystawiac renderki z moich postepow. Ponizej przedstawiam poczatek pojej pracy:
Marek G Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 za pomaranczowa, za bardzo nasycone kolory
JunioR Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 to co Marek + za ostre cienie, tzn. area shadow by sie przydało :] no i czekam na wiecej
hcpiter Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 zmien mapping hsv na expontinal :] no i to co wczesniej było napisane narazie mało zeby oceniac ale juz tiling textury troszke sie rozjechał :)
MiRi Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Trochę za jaskrawo i za ostro jak na biuro, ale spoczko ;]. Wiec czekamy tu wszyscy na nasępne rendery. My piszemy, ty piszesz odbębniamy prace I PRZES ZAPRASZA :D:D ;] POZDRO
Lis Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Jak narazie spoczko. na mój gust cienie są ok.
meiker Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Witam, siedzialek chwilke dzisiaj wiec postanoilem cos zrobic, mam malo czasu a chce jeszcze dodac do tego biura troche rzeczy! Czekam na Wasze wszystkie komentarze....
goran Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Trochę to mało powiedziane, musisz tam dodać DUŻO rzeczy...zacznij od zagospodarowania biurka ;-)
Liber Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Materiały i tekstury słabe. Daj podłodze nieco połysku i dodaj więcej obiektów.
tweety Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 pusto, pusto, pusto... krzesło do poprawki, materiałów nie ma sensu teraz pokazywać bo i tak sa niedopracowane. tryzmaj fotkę biura dla referki: http://webusers.xula.edu/bpeverso/office/office-huge.jpg jeszcze sporo pracy przed tobą.
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 coś ze skalą masz nie tak, materiały do wymiany
siwy Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 imagestudio - to brzmi dumnie :) . Na razie czerstwo. Kolory gryzą, modele takie sobie, materiałów brak
Rekomendowane odpowiedzi