Maxman Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Mam zestaw 5+1 i chciałem kupić kartę dzwiękowa - dobra ale tania do około 60 zl ... co polecacie ?:D
vv3k70r Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 traingl "dobre" "szybkie" "tanieO" skresl jedno a reszte da sie skonstruowac, tania karta dziwekowa zaczyna sie od 60 ale € i nazywa sie Creative SB!ZX
Leru Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Maxman -> czy możesz mi wyjaśnić co to za dziwna moda panuje na umieszczanie problemów/pytań o hardware w tym dziale (tzn. wolne dyskusje)? DAH!
naeq Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Avacs SoundMAX tą karte poalcam, obra za małe pieniądze.
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) Maxman -> czy możesz mi wyjaśnić co to za dziwna moda panuje na umieszczanie problemów/pytań o hardware w tym dziale (tzn. wolne dyskusje)? DAH! hahah, Leru :) - bo tu sie wiekszość kwestii przeradza w wolne dyskusje :) pozdrawiam Was bardzo :)
krzysioo Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Ja proponuję SoundBlastera Live! 24-bit, zwłaszcza że to bodajże to samo co SB Audigy SE (choć głowy nie dam), na allegro da się upolować za 50zł.
RA Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Co oznacza akronim "DAH"?Wydaje mi się, że to to samo co amerykańskie "hello!". ;) Ale ja już nie myślę racjonalnie.
Rekomendowane odpowiedzi