Napisano 15 Wrzesień 200618 l Mam zestaw 5+1 i chciałem kupić kartę dzwiękowa - dobra ale tania do około 60 zl ... co polecacie ?:D
Napisano 15 Wrzesień 200618 l traingl "dobre" "szybkie" "tanieO" skresl jedno a reszte da sie skonstruowac, tania karta dziwekowa zaczyna sie od 60 ale € i nazywa sie Creative SB!ZX
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Maxman -> czy możesz mi wyjaśnić co to za dziwna moda panuje na umieszczanie problemów/pytań o hardware w tym dziale (tzn. wolne dyskusje)? DAH!
Napisano 16 Wrzesień 200618 l serwus :) Leru napisał: Maxman -> czy możesz mi wyjaśnić co to za dziwna moda panuje na umieszczanie problemów/pytań o hardware w tym dziale (tzn. wolne dyskusje)? DAH! hahah, Leru :) - bo tu sie wiekszość kwestii przeradza w wolne dyskusje :) pozdrawiam Was bardzo :)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Ja proponuję SoundBlastera Live! 24-bit, zwłaszcza że to bodajże to samo co SB Audigy SE (choć głowy nie dam), na allegro da się upolować za 50zł.
Napisano 16 Wrzesień 200618 l piotrek napisał: Co oznacza akronim "DAH"?Wydaje mi się, że to to samo co amerykańskie "hello!". ;) Ale ja już nie myślę racjonalnie.