Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

LOL gdy wchodze do neta to jest tak...

Włączam neostrade>>>włączam Myie2>>>Włącza mi się takie cóś : svchost.exe - bląd w aplikacji

W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy (0xc0000409) pod adresem 0x6ff4a3c0.

I tak gdy chce wyłączyć to, to odrazu wyłącza mi neostrade i nie moge przeglądać interentu ani grać w gry przez neta :/ Mam ten problem od jakichś 3 dni po tym jak zainstalowałem service pack 2 i 3ds max 8. Czy to może mieć wspólny związek?

AA i jescze jedno główne pytanie czy wiecie jak to naprawić??

:rolleyes:

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyinstaluj aplikacje Neostrady, jezeli masz ja zainstalowana, a zainstaluj same sterowniki do modemu - ja tak zawsze robilem...

Napisano

oraz HijackThis + Silent Runners (to tak standardowo w takich przypadkach;))

Napisano
  • Autor

Aha więc rozumiem że to nie jest przez service pack2 a ni przez maxa to ok :)

Mój tata naprawi to bo ja jeszcze nie umiem nic naprawiać :>

Napisano

Czy sp2 powoduje taki problem, to nie wiem. Jak mialem neo, to jechalem na podstawce xp bez zadnych sp :].

Napisano

heheh a co kome niemoralna propozycja ;) A co do tego błedu to łacz sie z netem normalnie ustwaiając połaczenie a nie jakims wiejskim programem neo + ktory tylko osłabia łacze, ram i niepotrzebnie zajmuje miejsce w pasku, poza tym wez wywal myie czy cos a zainstaluj normalną opere lub firefox Polecam !

Napisano

Chodzi o to, żebyś wywalił aplikację dostępową tp i skonfigurował połączenie bez tego programiku.

Napisano

kome innych poucza, a sam ma windows'owego firewalla ;p

skąd ta pewność?

Czuję na odległość :)

Napisano

Czasami jak sie używa aplikacji Deamon Tools to powoduje to przepełnienie stosu procesu svchost.exe.

Pomaga przeinstalowanie Deamona