Napisano 18 Wrzesień 200618 l Wizka recepcji hotelowej. Miejscami mogłem poszaleć (koń, etc.). :D Oświetlenie to vray sun&sky. Max 8, vray 1.5RC2, ps. W sumie taki speedowy projekcik. nJoy.
Napisano 18 Wrzesień 200618 l nie wiem czy to jpg robi taka slaba jakosc i smuzenie czy co ? ogolnie fajnie ale jakosc slaba :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Fajne, czyste wnetrze. Z pierdółek to kuń ma chyba za długie nogi tylnie i kwiatek jakis deczko pomponiasty w bladych kolorach;)Pozdrawiam.
Napisano 18 Wrzesień 200618 l słaba jakość jpg...i jakoś jak by wszystko latało i nie było grawitacji...
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor Hmm... Master, ja rozumiem że jak się chce mieć prawie 3k postów, to trzeba dopisywać się gdzie się da jak najkrócej się da, ale... could you elaborate a bit? :P Problemów z aa nie widzę, ale co rozumiesz przez kiepskie gi? Jakość samplowania? Jest dość wysoka, choć faktycznie jotpeg zepsół troszke ogólne wrażenie. Swoją drogą - można by ustawić w boardzie Galerii minimum.. 100? 200? znaków w poście, żeby wykluczyc takie spamerstwo, jak to Mastera? ;)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Szczerze to słabo (Konik wygląda jak wklejony w PS tak samo jak to za nim. Jakie masz ustawiania aa? I ja bym wogóle tak tego światła nie ustawił bo tam gdzie pada światło texturki/shadery są ładniejsze niz tam gdzie jest GI To, wiesz , tak dopisałem co by nie spamować :P )
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Czesc, widze ze cos pracujesz:-) odnosnie wizki to tak : material rousolidu wyszedl ok ,ale ten kolor laminatu wenge jest kiepski za bardzo sie odbija,zejdz na produkcje i zobacz jak naprawde wyglada ten laminat :-)podloge zrob bardziej ciekawsza,no i cos nie tak jest z tymi roletami,troche pustawo na tej wizce (wiecej dynamiki,zycia), z tym koniem tez cos nie tak albo laminat go tak strasznie odbija, kolejna rzecz to dawaj cokoly przypodlogowe i jakas harmonie z tymi scianami wprowadz..Ciekawiej by bylo jakbys zrobil tlo za oknem a rolety bardziej odslonil.No ale jest lepiej niz w ostatniej wizce.Pozdrawiam Marek