SzU Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 Większość linków (z wyjątkiem pierwszej strony wątku) naprawiona, zapraszam. Sory za post bez prac, wkrótce mały update :)
slizgi Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 ładny kolor i światło, wykonanie techniczne tez:) ale nie pasuje mi położenie jego głowy w tym kapturze, ma dziwną perspektywę...? pozdrawiam sli.
SzU Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 Ulubiony temat - czyli concept art w konwencji sci-fi :) W wakacje zrobiłem rysunek ołówkiem, ale przesadziłem z renderingiem... i na skanie wyszła pomarszczona kartka... co oznaczało cyfrowe malowanie niemal od nowa.
SzU Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 Koncept na tutejszą bitwę: "Koncept" na digartową bitwę "Nieumarli" I dwa ołówkowe koncepty dla siebie :) Oficer Generał Zachęcam do komentowania i krytyki!
Mortom Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 super konceptujesz!! kolorowany ołówek mi sie strasznie podoba, a ten żołnierz z zielonymi spodniami jest po prostu superancki!! Pozdrawiam :)
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 no duzy postep widze warsztatowo jest elegancko rzekł bym moze oprocz przegietych proporcji (no chyba ze taka konwencja )
miriam Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 ja wysiadam i staję obok ;), patrzę że kolejny Master się rodzi. Mam jedną uwagę do ostatniej pracki, mam wrażenie że lewa noga powinna być nieco z tyłu. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi