Napisano 4 Październik 200717 l Autor Większość linków (z wyjątkiem pierwszej strony wątku) naprawiona, zapraszam. Sory za post bez prac, wkrótce mały update :)
Napisano 4 Październik 200717 l ładny kolor i światło, wykonanie techniczne tez:) ale nie pasuje mi położenie jego głowy w tym kapturze, ma dziwną perspektywę...? pozdrawiam sli.
Napisano 23 Październik 200717 l Autor Ulubiony temat - czyli concept art w konwencji sci-fi :) W wakacje zrobiłem rysunek ołówkiem, ale przesadziłem z renderingiem... i na skanie wyszła pomarszczona kartka... co oznaczało cyfrowe malowanie niemal od nowa.
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor Koncept na tutejszą bitwę: "Koncept" na digartową bitwę "Nieumarli" I dwa ołówkowe koncepty dla siebie :) Oficer Generał Zachęcam do komentowania i krytyki!
Napisano 13 Listopad 200717 l super konceptujesz!! kolorowany ołówek mi sie strasznie podoba, a ten żołnierz z zielonymi spodniami jest po prostu superancki!! Pozdrawiam :)
Napisano 13 Listopad 200717 l no duzy postep widze warsztatowo jest elegancko rzekł bym moze oprocz przegietych proporcji (no chyba ze taka konwencja )
Napisano 13 Listopad 200717 l ja wysiadam i staję obok ;), patrzę że kolejny Master się rodzi. Mam jedną uwagę do ostatniej pracki, mam wrażenie że lewa noga powinna być nieco z tyłu. //Pozdr.