grzechv Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Witam wszystkich, Dawno dawno temu, za górami, za lasami.... postanowilem wymodelowac bemke, niewyszło mi to za dobrze wiec sobie dalem spokoj. Ostatnio wrocilem do tego modelu i poprawiam bledy jakie wtedy zrobilem. narazie wyglada to tak jak wyglada. Wnetrze prowizoryczne. Komentujcie. Bede nadpisywal poprawki tak czesto jak sie da.
Nobody_Man Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Nie znam się na tych nowoczesnych wozach, ale wyłapałem parę błędów, które Ci zaznaczyłem. I nie wiem dlaczego, ale na renderach z lakierem wygląda jak zabawka - musisz nad tym popracować. Najlepiej zagadaj z jakimś samochodowym wyjadaczem :) Peace.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 No troche krzywo w niektorych miejscach - pokaz siatke to sie zobaczy co i jak. Ogolnie to jest dobrze - male poprawki i bedzie spoko :)
Homa Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 To chyba moja ulubiona BMka :) (Zaraz po nowej M5...) Dobrze by było gdybyś ją poprostował i poprawił materiały. Zgadzam się z Nobody_Man i dorzucam coś od siebie: http://img88.imageshack.us/img88/8226/00xr1.jpg Powodzenia! Czekamy na update.
ndru_w Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Wygląda narazie dobrze :) błędy koledzy już Ci pokazali. Mnie tylko zastanawia co to za dziurkowane coś wygląda zza przedniej alu (bo chyba nie tarcza hamulcowa, bo jak tak to coś z nią nie tak :D)? No i czemu zostawiasz auto na parkingu ze skręconymi kołami toż to straszne przeciążenia dla niektórych części zawieszenia ;) Pozdrowionka :)
grzechv Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Faktycznie jest krzywo wielu miejscach, i narazie niema co sie chwalic siatką. HXL napisz ktore materialy sa do poprawienia. dzieki za uwagi.
grzechv Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Mnie tylko zastanawia co to za dziurkowane coś wygląda zza przedniej alu (bo chyba nie tarcza hamulcowa, bo jak tak to coś z nią nie tak :D)?Dwa punkty dla ciebie, to tarcza, co z nia nie tak?? :)
grzechv Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Napisano 24 Wrzesień 2006 Trzecie auto ale pierwsze ktore ujrzalo swiatlo dzienne :). Powiedzmy ze te wczesniejsze nie byly tego godne :P.
NV Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 O Grzechv z Gdańska ;] Witaj starszy bracie ;) / PS: Te jest na 100% trzymaj tak dalej....
Homa Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Które materiały... hmm... wszystkie?! :-P Ogólnie bym popracował jeszcze nad nimi... odbicia na lakierze, felgi chyba w ogóle nie maja mat., chrom na osłonie chłodnicy... i tą niemiecką rejestracje zmień na polską... hi hi hi
ndru_w Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Jednak tarcza :). Mów mi Sherlocku :D. Jak dla mnie trochę dziwnie ułożona po pierwsze za blisko alu (tak jakby alu robilo za zacisk :D) chyba że to mój wzrok :P, no i te dziurki (tarcze wentylowane rozumiem, ale wygladąja tak jakby tarcza wyprzedziła koła i pojechała trochę za bardzo do przodu) ale może to tylko moje odczucie ;) albo taka tarcza :) Pozdrowionka :)
grzechv Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 narazie nadpisuje siateczki http://img150.imageshack.us/img150/9852/siatka1bz3.jpg http://img171.imageshack.us/img171/5923/siatka2bc9.jpg http://img171.imageshack.us/img171/507/siatka3tz1.jpg http://img149.imageshack.us/img149/9620/siatka4rv3.jpg mam slaby komputer wiec wolno sie renderuje ale moze cos jutro pokaze
Bruneq Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 a nei prosciej i szybciej bylo zrobic SS?:> skad u ciebie takie zamiłowanie do trójkątów?:> ;)
grzechv Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 troche poprawilem model, swiatla, rejestracje, (:P) scene i materialy(w tym lakier i niewiem czy na lepsze), nadal nie jest to jeszcze to.
grzechv Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 a nei prosciej i szybciej bylo zrobic SS?:> to nie sa rendery, robilem je capture screenem Paint shop pro z vievportow skad u ciebie takie zamiłowanie do trójkątów?:> ;) glownie z welda, staram sie odchudzic ta siateczke
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Nie no jest w miare ok :) Pare bledow jeszcze jest ale ogolnie model przyzwoity :)
czarodziej3D Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Jeszcze parę modeli autek zrobisz i będzie super samochodzik. Na razie jest nieźle - ćwicz dalej modelowanie.
grzechv Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 Nie no jest w miare ok :) Pare bledow jeszcze jest ale ogolnie model przyzwoity :) piszcie mi te bledy jak juz o nich wspominacie, wyszystko bedzie poprawione
Homa Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 niedość, że pisali to jeszcze pokazywali :-P wróć na pierwszą stronę... bo dach dalej masz krzywy... ale renderki te ostatnie ciekawsze faktycznie - zdecydowanie ładniejszy ten biały lakier... i rejestracja, he he
Rekomendowane odpowiedzi