Napisano 8 Październik 200618 l Autor Oka chyba zaczynam uzyskiwac efekt o ktory mi chodzi(podloze narazie prowizorycznie) mam 2 wersje jedna z reflection environment czrnym i druga bialym powiedzcie ktora lepsza: 1. 2. z gory dzieki.
Napisano 8 Październik 200618 l Jak dla mnie drugi ładniejszy, dla czarnego charakteru... hm John Wayne odpada, on chyba był zawsze ten dobry ;)
Napisano 8 Październik 200618 l faktycznie zmien to podloze..., niewiem ale mi sie taki jasniejszy metal podobal, taki jasno szary jak wczesniej byl, moze zrob go troche bardziej blyszczacym
Napisano 8 Październik 200618 l "(podloze narazie prowizorycznie)" juz 2-gi raz sie nie popisujecie czytaniem ze zrozumieniem .. faktycznie wersja 1 duzo lepsza tak jak wspomnial chveti
Napisano 22 Październik 200618 l Autor oka musialem odlozyc prace na dosc dlugi czas z wiadomego chyba powodu (szkola) w weekend znalazlem chwilke czasu i zaczalem wzbogacac przyszla cene o nowe obiekty, oto kajdanki, proste ale wiarygodne bo pochadzac wlasnie z tych czasow :) a oto refka: pozdrawiam :)