ozzyslip Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Oka chyba zaczynam uzyskiwac efekt o ktory mi chodzi(podloze narazie prowizorycznie) mam 2 wersje jedna z reflection environment czrnym i druga bialym powiedzcie ktora lepsza: 1. 2. z gory dzieki.
cojots Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Jak dla mnie drugi ładniejszy, dla czarnego charakteru... hm John Wayne odpada, on chyba był zawsze ten dobry ;)
chveti Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Zmień to podłoże człowieku ! :) Co do wersji - 1. Pozdrawiam.
Adek_CG Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 faktycznie zmien to podloze..., niewiem ale mi sie taki jasniejszy metal podobal, taki jasno szary jak wczesniej byl, moze zrob go troche bardziej blyszczacym
ReflectVision Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 "(podloze narazie prowizorycznie)" juz 2-gi raz sie nie popisujecie czytaniem ze zrozumieniem .. faktycznie wersja 1 duzo lepsza tak jak wspomnial chveti
ozzyslip Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 oka musialem odlozyc prace na dosc dlugi czas z wiadomego chyba powodu (szkola) w weekend znalazlem chwilke czasu i zaczalem wzbogacac przyszla cene o nowe obiekty, oto kajdanki, proste ale wiarygodne bo pochadzac wlasnie z tych czasow :) a oto refka: pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi