Napisano 3 Październik 200618 l Witam!! Postanowiłem zrobić coś w vrayu i zrobiłem ... TO ;) Co o tym śądzicie?? PS: Nie mam pojęcia jak to wyteksturować - ma ktoś może linki do bibliotek drewna - wszędzie szukałem ale nijak nie mogę znaleźć...
Napisano 3 Październik 200618 l model dość prosty, dach kanciasty i wogóle jakiś nienaturalny. Co do textur moge ci poecic, abyś w googlu wpisał : wood textures . Powinno pomóc. Pozdr.
Napisano 3 Październik 200618 l widzialem gdzies chyba watek z chata drwala, albo wikinga? cos takiego.. no a twoja wyglada jak z plasteliny, za okragle to wszystko, no chyba ze ma byc cartoonowo, to wtedy niezle. pzdr
Napisano 3 Październik 200618 l Mi się wydaje, że niektóre elementy są zbyt obłe :) Np. belki przy oknie, drzwiach, schody...
Napisano 4 Październik 200618 l Witam!! Postanowiłem zrobić coś w vrayu i zrobiłem ... TO ;) jezeli chodzi o scisłosc to w vrayu sie renderenuje, a modeling to chyba w innym xD a co do pracki to to taka sobie
Napisano 4 Październik 200618 l Autor Mi się wydaje, że niektóre elementy są zbyt obłe :) Np. belki przy oknie, drzwiach, schody... Co rozumiesz przez pojęcie "obłe"? Chatka rzeczywiście ma być "bajkowa" ;)