Napisano 6 Październik 200618 l Witam! Zacisk Brembo z tarczą: To moja pierwsza próba renderingu w Maxwellu obiektku z materiałami, no i coś mi nie wyszło. Proszę o korekty i pomoc w wykonaniu. Z góry dziękuję!
Napisano 6 Październik 200618 l modelik ładny, a materiały - zacisk troche za bardzo błyszczy ale to można dopracować eksperymentalnie
Napisano 6 Październik 200618 l A mnie się wydaje że twój model Qby i Ra wyglądają tak samo ale to tylko moje zdanie, sam nie jestem przekonany co do renderowania takich objektów maxwellem. A pozatym model fajny.
Napisano 6 Październik 200618 l Zacisk to "Pojazd 3d"? Nie wiem, moze sie czepiam. Ale mialem nadzieje zobaczyc tutaj jakies autko...;p Model wydaje sie byc ok.
Napisano 6 Październik 200618 l Autor samochód będzie taki jaki jest w innym poście "Cabrio", nazwałem pojazd 3D bo tak jakoś wyszło. dołoże jeszcze inne rendery bez materiałów. i tył a siateczki to następnym razem też dodam
Napisano 8 Październik 200618 l materiały lepsze ale jeszcze nad nimi popracuj, model natomiast bardzo ładny. sam render jest nieciekawy - zarówno kadr jak i oswietlenie - powinieneś hamulec połozyć, a obok niego drugi + ujęcie bardziej z dołu i było by ciekawiej :)
Napisano 8 Październik 200618 l Przychylam sie do opini Javora w kwestii organizacji sceny Swiatło jest nudne trzeba by je rozruszać jakims kierunkowym W kwestii modelu mówiłem na gg szukam dobrego terapeuty na pewno ci pomoże i jeszcze będziesz cieszył sie zdrowiem :p ;) Materiały nie wiem jak one w maxwellu ale zasadniczo nie mają głebi barwy i cos sie nie czuje efektów spektakularnych myśle ze to z braku tego kierunkowego swiatła. no nic to tyle co mi po zarwanej nocy przychodzi do głowy
Napisano 10 Październik 200618 l Autor Dodaje jeszcze pare prób. Coś przekombinowałem z tą tarczą i rysami, ale to jeszcze poprawię. Napiszcie co pozmieniać. Mam jeszcze pare próbek ale to następnym razem.
Napisano 10 Październik 200618 l To ostatnie jest ładne , jakby było ciut więcej studia widać to dobrze by wyszło :)
Napisano 11 Październik 200618 l łał! dla mnie bomba... ostatni render faktycznie najciekawszy... Brawo!!! PS. Rysy jak sam wiesz, musisz poprawić :-P
Napisano 11 Październik 200618 l No dużo lepiej już, ja bym dorzucił jeszcze jakiegos speca rozwijajac to ostatnie ujątko
Napisano 11 Październik 200618 l Autor no to jeszcze dorzuce kilka jeszcze tarczy nie poprawiłem ale zrobie to przed wysłaniem na finał.
Napisano 11 Październik 200618 l Autor wszystkie powyżej 10 S.L tak ok 12-14 Czas większości ok 3H ostatni dałem na 7H
Napisano 11 Październik 200618 l Autor no właśnie coś nie tak jest z tymi rysami musze jeszcze nad nimi popracować.
Napisano 11 Październik 200618 l nie wiem o czym wy tu piszecie moze nieco tak jaśniej ? h s l b22jhfdiyf8976dy6:: ??
Napisano 13 Październik 200618 l Autor Wysłałem ostatni render na Finished Works 3D Dzięki za komentarze! Pozdrawiam!