Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to bedzie tak:

Lalka z wbitym nozem w brzuszek i obok niej napis z krwi \"My love\". Co o tym sadzicie? ;-C

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten krotki opis skojarzyl mi sie z lalka woodoo, mysle, ze moze z tego wyjsc fajna pracka

Napisano

Pomysł banalny i zużyty jak teledyski Tatu, ale zobaczymy co z tym zrobisz :P

Napisano

bez przesady drug... to taka tworcza inwencja :P pozyjemy zobaczymy, a teledyski tatu nie sa zuzyte tylko poprostu do d**y ten tego, nie myl wyrażen :P pozdrawiam

Napisano

czego wlasciwie oczekujesz? pochwal? korekt? czerwony trojkat i dwa brazowe walce... na prawde az 10 minut ci to zajelo?;) warto zasmiecac serwer ? zapostuj jak bwedziesz mial cos konkretnego!

Napisano
  • Autor

ej... przepraszam ze w ogole pisze o updatach.... :-F

Napisano

Te Witek, jaja sobie chyba robisz :\\ Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko spręż się i ró b, update\'uj jak juz bedziesz miał troszke za sobą nie co 10 mniut bo to ciężko jest ocenić. Jeśli czujesz ze czas Ci nie pozwoli na skonczenie w terminie to chociarz ukoncz prace, nie ma sensu zaczynac czegokolwiek zeby potem rzucic to bez konkretnej przyczyny. Pracuj bo ja chce zobaczyc co z tego wyjdzie :)

Napisano

czy ja wiem dzwne takei to troche, moze zrobisz cos wiecej bewdzie latwiej powiedziec

Napisano

Nie wiem, moze to naprawde trrzeba przypominac, ale technika wykonania jest dowolna, mozna robic nawet z plasteliny jesli ktos chce, to naprawde nie ma znaczenia, wiec nie wiem czy zawsze jest sens dreczenia gryzonia gdy jest sie leprzym w w innej technice - to nie musi byc malowane przeciesz.

Napisano

Racja, coraz lepiej! Tylko czemu ona jest smutna? Lala to lala, ja bym jej dal denerwujący uśmiech od ucha do ucha. Ale.. czy lala ma uszy?

Napisano
  • Autor

lala nie ma uszu.... no chyba ze to jakis model ktorego nie widzialem :-p

Napisano

Ja bym tego jeszcze nie rzucał. Szkoda bo dużo zrobiłeś.

Braki to moim zdaniem głównie:

-Brak cienia pod lalką.

-Rączka noża to plama. Dodaj mu przestrzenność.

-Rozbłysk na nożu.

-Kilka kresek z rany (trocin).

-Jaśniejszych kresek na włosach (dodadzą przestrzenność.

Napisano

No ma coś poreconego w sobie, gdybyś z góry nie założył takiej pozycji w jakiej sam na sile sie stawiasz wyszłoby Ci o wiele lepiej i powinienes jeszcze nad tym popracowac, bo pomysl jest fajny i szkoda takiego marnowac :) Popracuj nad nozem i oglnie detalami pracy spróbuj pobawic sie wiecej swiatlocieniem i realizmem pracy tak ,zeby lalka wygladala bardziej na prawdziwa.

Pozdrawiam

Napisano

hmmm wg mnie to ten cien jest do bani daje wrazenie jakby ta lala byla w powietrzu a nie na stole. Lalka to taka typowa szmacianka ale i tak malorealistyczna jest. ma zle proporcje (o ile mozna mowic o proporcjach lalki. Pomyls jest dobry mi sie podoba, ale wykonanie niestety duzo gorsze. Jesli nad tym popracujesz to moze wyjsca nawet fajan praca- ale musisz sie wziac ostro do roboty.

pozdro

Napisano

nie ona sie podnosi do gory z bólu i ten cien to tylko cien gory lalki

Napisano

Ewentualnie jest mocno nabita na nóż, który tkwi w stole i przytrzymuje lalke na tym poziomie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności