Witek Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 No to bedzie tak: Lalka z wbitym nozem w brzuszek i obok niej napis z krwi \"My love\". Co o tym sadzicie? ;-C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 ten krotki opis skojarzyl mi sie z lalka woodoo, mysle, ze moze z tego wyjsc fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 hmm ciekawy pomysl, mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Pomysł banalny i zużyty jak teledyski Tatu, ale zobaczymy co z tym zrobisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 bez przesady drug... to taka tworcza inwencja :P pozyjemy zobaczymy, a teledyski tatu nie sa zuzyte tylko poprostu do d**y ten tego, nie myl wyrażen :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 pierwsze 7 minut machania myszka ;-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 tym razem 10 minut machania mycha ;-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 czego wlasciwie oczekujesz? pochwal? korekt? czerwony trojkat i dwa brazowe walce... na prawde az 10 minut ci to zajelo?;) warto zasmiecac serwer ? zapostuj jak bwedziesz mial cos konkretnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 ej... przepraszam ze w ogole pisze o updatach.... :-F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 qrfa jestem za glupi... :( nie zrobie tego... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 Te Witek, jaja sobie chyba robisz :\\ Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko spręż się i ró b, update\'uj jak juz bedziesz miał troszke za sobą nie co 10 mniut bo to ciężko jest ocenić. Jeśli czujesz ze czas Ci nie pozwoli na skonczenie w terminie to chociarz ukoncz prace, nie ma sensu zaczynac czegokolwiek zeby potem rzucic to bez konkretnej przyczyny. Pracuj bo ja chce zobaczyc co z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 czy ja wiem dzwne takei to troche, moze zrobisz cos wiecej bewdzie latwiej powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Nie wiem, moze to naprawde trrzeba przypominac, ale technika wykonania jest dowolna, mozna robic nawet z plasteliny jesli ktos chce, to naprawde nie ma znaczenia, wiec nie wiem czy zawsze jest sens dreczenia gryzonia gdy jest sie leprzym w w innej technice - to nie musi byc malowane przeciesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 no to mozecie sie posmiac.... :-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Hyhyhy, az sie lala zasmucila;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Hehe, a gdzie lala ma nogi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 no i....... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Dalej, dalej... coraz lepiej Ci idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 Racja, coraz lepiej! Tylko czemu ona jest smutna? Lala to lala, ja bym jej dal denerwujący uśmiech od ucha do ucha. Ale.. czy lala ma uszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 lala nie ma uszu.... no chyba ze to jakis model ktorego nie widzialem :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 to juz chyba bedzie final... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Ja bym tego jeszcze nie rzucał. Szkoda bo dużo zrobiłeś. Braki to moim zdaniem głównie: -Brak cienia pod lalką. -Rączka noża to plama. Dodaj mu przestrzenność. -Rozbłysk na nożu. -Kilka kresek z rany (trocin). -Jaśniejszych kresek na włosach (dodadzą przestrzenność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 final... :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 No ma coś poreconego w sobie, gdybyś z góry nie założył takiej pozycji w jakiej sam na sile sie stawiasz wyszłoby Ci o wiele lepiej i powinienes jeszcze nad tym popracowac, bo pomysl jest fajny i szkoda takiego marnowac :) Popracuj nad nozem i oglnie detalami pracy spróbuj pobawic sie wiecej swiatlocieniem i realizmem pracy tak ,zeby lalka wygladala bardziej na prawdziwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 hmmm wg mnie to ten cien jest do bani daje wrazenie jakby ta lala byla w powietrzu a nie na stole. Lalka to taka typowa szmacianka ale i tak malorealistyczna jest. ma zle proporcje (o ile mozna mowic o proporcjach lalki. Pomyls jest dobry mi sie podoba, ale wykonanie niestety duzo gorsze. Jesli nad tym popracujesz to moze wyjsca nawet fajan praca- ale musisz sie wziac ostro do roboty. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 nie ona sie podnosi do gory z bólu i ten cien to tylko cien gory lalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Ewentualnie jest mocno nabita na nóż, który tkwi w stole i przytrzymuje lalke na tym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 myszka pow3r :> jeszcze cos pobazgram tutaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 17 Październik 2003 Autor Share Napisano 17 Październik 2003 ups... nie zalogowalem sie :-F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 zrobilbym cos jeszcze ale niestety mam bana :-C post by Witek :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 za co ??????!!!!!! :o:o:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 Za braki w umiejetnosci komunikacji spolecznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi