Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bez przesady drug... to taka tworcza inwencja :P pozyjemy zobaczymy, a teledyski tatu nie sa zuzyte tylko poprostu do d**y ten tego, nie myl wyrażen :P pozdrawiam

Napisano

czego wlasciwie oczekujesz? pochwal? korekt? czerwony trojkat i dwa brazowe walce... na prawde az 10 minut ci to zajelo?;) warto zasmiecac serwer ? zapostuj jak bwedziesz mial cos konkretnego!

Napisano

Te Witek, jaja sobie chyba robisz :\\ Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko spręż się i ró b, update\'uj jak juz bedziesz miał troszke za sobą nie co 10 mniut bo to ciężko jest ocenić. Jeśli czujesz ze czas Ci nie pozwoli na skonczenie w terminie to chociarz ukoncz prace, nie ma sensu zaczynac czegokolwiek zeby potem rzucic to bez konkretnej przyczyny. Pracuj bo ja chce zobaczyc co z tego wyjdzie :)

Napisano

Nie wiem, moze to naprawde trrzeba przypominac, ale technika wykonania jest dowolna, mozna robic nawet z plasteliny jesli ktos chce, to naprawde nie ma znaczenia, wiec nie wiem czy zawsze jest sens dreczenia gryzonia gdy jest sie leprzym w w innej technice - to nie musi byc malowane przeciesz.

Napisano

Ja bym tego jeszcze nie rzucał. Szkoda bo dużo zrobiłeś.

Braki to moim zdaniem głównie:

-Brak cienia pod lalką.

-Rączka noża to plama. Dodaj mu przestrzenność.

-Rozbłysk na nożu.

-Kilka kresek z rany (trocin).

-Jaśniejszych kresek na włosach (dodadzą przestrzenność.

Napisano

No ma coś poreconego w sobie, gdybyś z góry nie założył takiej pozycji w jakiej sam na sile sie stawiasz wyszłoby Ci o wiele lepiej i powinienes jeszcze nad tym popracowac, bo pomysl jest fajny i szkoda takiego marnowac :) Popracuj nad nozem i oglnie detalami pracy spróbuj pobawic sie wiecej swiatlocieniem i realizmem pracy tak ,zeby lalka wygladala bardziej na prawdziwa.

Pozdrawiam

Napisano

hmmm wg mnie to ten cien jest do bani daje wrazenie jakby ta lala byla w powietrzu a nie na stole. Lalka to taka typowa szmacianka ale i tak malorealistyczna jest. ma zle proporcje (o ile mozna mowic o proporcjach lalki. Pomyls jest dobry mi sie podoba, ale wykonanie niestety duzo gorsze. Jesli nad tym popracujesz to moze wyjsca nawet fajan praca- ale musisz sie wziac ostro do roboty.

pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności