Napisano 8 Październik 200618 l Dziś wpadłem na swoje konto Devianta (na którym nie byłem chyba z rok) i uporządkowałem bajzel. Z dysku wygrzebałem sobie parę grafik z dawnych czasów i te jedną dodałem do galerii. Takie sobie to jest… a co tam, wrzucę tutaj do oceny. W tematyce technicznej nie mam wiele do powiedzenia bo żadnej profesjonalnej techniki nie znam... po prostu czasem mnie najdzie i rysuje. EDIT:
Napisano 8 Październik 200618 l Hej :D Sorry, ale te sznureczki niżej to jak projekcik haftu w wykonaniu babci ...na serwetkę . Wyautuj to, bo kwasior :D To wyżej jest bardzo ładne. Pozdro. ;)
Napisano 8 Październik 200618 l Autor shin... chodziło mi o ten kisiel... "kwasior", haft babci :P Lacedemon już go usuwam.
Napisano 8 Październik 200618 l yy... no czekaj. wywaliłeś wszystko, nic tu nie ma - a jest wątek. to naprawdę ma sens? :D
Napisano 9 Październik 200618 l Ja nic nie napiszę,dopóki nie narysujesz czegoś nowego i tu wrzucisz ;)
Napisano 11 Październik 200618 l Autor No dobra, po trudach związanych z dostaniem się do skanera wrzucam toto. Od razu proszę o wyrozumiałość co do wyglądu leżącej mp5 (uprzedzam pytanie: "To, to jest mp5?"). Kiedy powstawał rysunek, bliższy wygląda karabinka był mi nieznany. Jeżeli stwierdzicie, że bardzo razi w oczy ten glut poprawie go :]
Napisano 12 Październik 200618 l płaszcz sprawia wrażenie, jakby mu z **** eksplodował :O pierwszy pistolet za lekki, drugi ma zepsutą perspektywę poza pierwszego mi się podoba i detale na łydko-ochraniaczach z drugim pomysł mógł by być fajny, gdybyś to bardziej rozwinął
Napisano 12 Październik 200618 l Autor Znaczy... Eeee... to jest ona :> Gościa na ziemi i mp5 już szkicuje od początku. Szczerze to nie mam pomysłu jak dodac cieżaru broni :/ Dookoła dodam szczegółów bo pusto. A teraz takie coś sprzed 5,6 lat:
Napisano 7 Grudzień 200618 l Autor Daje co mam, nie będę o tym pisał nic bo widać gdzie są poślizgi. Pozdrawiam.