Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich.jestem tu zupelnie swiezy choc od dawna zagladam na strone.w kazdym razie od niedawna zaczalem bawic sie vrayem co daje duzo satysfakcji ale i watpliwosci co do efektow.zalaczylem moje dwie pierwsze pracki zebyscie mogli ocenic i skomentowac.bede wdzieczny za wszelkie rady i uwagi na temat tego co jest ok a co spartaczylem.pzdr

ps nie wiem czy zalaczniki dotra w takiej jak chce formie.

.my.php?image=mozdzerhousewnetrzeux7.jpg(1),my.php?image=mojpokojgh1.jpg(2)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no własnie, male rozmiary tych renderów, ale mozna juz powiedziec ze na 2 jest za ciemno.

Napisano

To co poprzednik - daj większe renderki. na tych wygląda w miarę OK, ale mało co widać

Na pierwszym renderku - tym z białą sofą - nie podoba mi się sufit, wygląda jak płyta pilśniowa pomalowana farbą olejną, po prostu niepotrzebne są na nim odbicia.

Napisano
  • Autor

wlasnie tego sie obawialem.chcialem dac wieksze ale nie wiem jak sie to robi.przy zalaczaniu jpg limit rozmiaru to 78kb.poradzcie jak zamieszczac duze a na pewno to zrobie.

goran, to nie odbicia.to otwory w stropie:)(w nich kratka rzucajaca cien).na wiekszych bedzie to widac.

Napisano

No właśnie, na wiekszych byłoby widać że to kratki :-)Zamieszczaj rendery na imageshack.us a potem wklejaj do posta link do miniatury lub bezpośrednio do pliku (ja zamieszczam link do miniatury dla forów z (1) w nazwie)

Napisano

Kristian - zapoznaj się z regulaminem forum [tutaj] a w szczególności z częścią dotyczącą nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat wątku poprzez edycje pierwszego (Twojego) postu na 1 stronie - przycisk edit.gif w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.

Pozdrawiam.

Hindus.

Napisano

imageshack.us _> wrzucasz jpga, pozniej dajesz opcje na forum "insert image" i wklejasz linka bezposredniego do obrazka. Juz nie pierwsza osoba sie o to pyta, trza napisac tutka;]

Napisano

moze po prosru łatwiej by było wrzucić to do FAQ. "Jak umieścić na forum duże rendery?" Co do scenki. Niewiele z tych małych rendrów mogę poradzić, ale na drugim, to pogniecione prześcieradło wygląda nienaturalnie, za dużo jak dla mnie tych zagnieceń. Pognieć prześcieradło na swoim łóżku i popatrz jak się układa, potem na podstawie obserwacji popraw je trochę... ;)

Napisano
  • Autor

ok.chyba zrobilem wszystko jak nalezy.sory za niesubordynację.i dzieki za odpowiedzi.