Predator Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Witam Sprawa moze dla nie ktorych banalna .... Otoz od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupna nowej myszki. Na ten cel moglbm przeznaczyc do kilkuset zlotych. Problemu by niebylo gdyby nie fakt ze jestem leworeczny. Przegladalem modele dostepne na rynku z wyzszej polki ze tak powiem i bardzo sie rozczarowalem. Dlaczego ? Poniewaz wiekszosc myszek tych drozszych, renomowanych firm (niby lepszych) sa dostosowane wylacznie dla praworecznych. Obecnie mam mysz bezprzewodowa kulkowa A4techa na baterie które musze ladowac :/. Mysz juz ledwo zipie. Szukam dobrej myszki wielofunkcyjnej dla leworecznych dobrze jesli bylaby bezprzewodowa. Mozecie cos dobrego zaproponowac, przekazac wasze opinie i doswiadczenia zwiazane z myszkami. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=29000 Może coś takiego? Tutaj opinie: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 predator tez jestem leworeczny :D i znam ten bol :) widizlame w kilku sklepach myszki powyzej 200 zlotych przewanie 300-350 i wszystkie dla prawych taka lekka dyskryminacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 takie male OT Predator wspolczucia ja tez jestem mankut ale co mnie dziwi jest jedna rzecz na swiecie ktora robie tak jak klasyczny praworeczny czyli praca na kompie i nawet niewiem jak to sie stalo :) hehe ale mankutów lol :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24247 ponoc dobra, a opiniami z komputronika sie nie sugeruj chyba ze tymi zlymi... atestow tego znajdziesz mnostwo na http://www.google.pl ;) hihi choc ja chyba bym sie skusil na to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31003 wole osobiscie logitecha ale o tej g3 nic nie slyszalem wiec nie moge powiedziec greets ps. ostatecznie mozesz te kilkaset zlotych przeznaczyc na zmirrorowanie mozgu w osi nosa :) i bedziesz mogl uzywac kazdej myszki :) i ponoc pozyjesz dluzej :) edit: heh chlopaki no zaraz mi sie was zal zrobi, za chwile sie zaczna wpisywac tutaj wszyscy leworeczni :) peace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Dzieki chlopaki ! :) RA Nielot007 Bzyku Quadysz I wszystko byloby cacy tyle ze pojawily sie glosy sprzeciwu , o ile moja mala coreczka czasem zakosi mi z biurka ta myszke wyslozona, troche nia porzuca pogryzie o tyle moja panna niebardzo chce zebym ja dyskryminowal kupujac mysz wylacznie dla leworecznych. Musze ten problem rozwiazac choc w zasadzie moge zawsze kupic im tania myche :P, a sobie cos co uprzyjemni godziny naswietlania promieniami z szklanej kuli. Jak sie na cos zdecyduje lub kupie zdam wam relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=3126 Może jakiegoś razera? Są symetryczne :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 te dwie (w tym razor ;P ) co ci podalem sa symetryczne, heh a na mozg MS ja mam nalozony od dziecka i jakos z tym żyje :) w sumie to MS plus optimize ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 a moze taki trackball dla grafików? :) http://www.allegro.pl/item131686666_spaceball_4000_flx_rzeszow.html chyba leworeczni tez mogą z tego korzysta c:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Predator wsumie to bylo tak jak jeszcze nie mialem kompa to sie szlo do ludzi i mycha zawsze lezala po tej prawej stronie jakos trzeba bylo sopie radzic choc nei pamietam jakis problemow ztym to chyba jest tak ze jak sie czegos nigdy nie robilo lewa reka a nawet nie probowalo to nie bylo tu zadnego przestawiania poprostu przyzwyczajenie ja to tak sobie tlumacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 predator ja mam jakiegos tam logitech'a za 100 zl :) bzyku w sumie mi nie problem pracowac prawa reka ale musialbym sie "wczuc" czyli prae dni tygodni (miesiecy?) popracowac nia i chyba bym byl obu reczny z tym ze mi praca lewa nie przeszkadza ;)i jak probuje poruszac prawa to taakie dziwne uczucie tak nie swojo sie czuje ;) a chcialem zauwazyc ze prawa mam silniejsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 a ja probowalem lewą pracowac i wyszlo z tego kupa smiechu bo nie daje rady co wydaje mi sie bardzo dziwne .ale ja OT tu robie sorki :D predator biez jakas symetryczna nie bedzie problemow w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 ehehe tez jestem leworeczny ale jakos przywykłem do "obslugi" mychy :D kwestia przyzwyczjenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 A niewiecie jak to jest z tym DPI w myszach. Slyszalem ze te co maja powyzej 800DPI sa super dokladne.Choc spotkalem sie z komentarzami ludzi na temat np. Razorow ze w trakcie pracy mysz sama dobiera DPI i czasami poprostu jest to uciązliwe poniewaz co chwila dobiera inne wartosci DPI. Master Quadysz max_1989 Bzyku Nielot007 Dzieki za odp. chlopaki !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Predator porozmawiaj z Pionierem o trackballu, on miał z tym przygody :) Nieprosząć Pioniera o zgode wrzucam tutaj jego opinie :D "powiem tak, albo do tego trzeba sie przekonywac w miesiac albo jestem malo cierplilwy hm chociaz naszemu grafikowi 2D sie to bardzo spodobalo - w ps dziala fajnie i naprawde pomaga w maxie - jakos bardziej wkurza i utrudnia prace niz pomaga" © Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 hehe wiec wszystko jasne :) sam sie zastanawialem jak to moze dzialac i czy woqule polozenie reki i praca na tym trackbalu nie jest meczace, uciazliwa. Napewno sa ta urzadzenia malo popularne, a spowodowane jest to pewnie tym iz latwosc i wygoda pracy zostawia wiele do zyczenia , a moze to tylko kwestia przyzwyczajenia :). Porownac pewnie to mozna do oblugi myszy reka przeciwnam ktora zazwyczaj sie nie pracuje. :) Wiec zostane klasycznie przy myszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi