max_1989 Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Przez przypadek sie na to natknołem, mam nadzieje że komuś sie przyda :) http://www.joshrobinson.com/Tutorials.html
maczuga Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 przyda sie napewno, szkoda że butki są pod silo
piotrek Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Jeszcze nie ściągnąłem, ale co za różnica pod jakim softem jest tutek robiony?
Jonasz_Real Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Własnie, ważne jak się buduje siatkę i tylko tyle. Soft się nie liczy skoro masz bardzo podobne narzędzia. Mnie już troszkę dobija jak ktoś mówi " Skoda, że nie w maxie pokazuje" Zastanów się, panie maczuga :) Pozdrawiam
maczuga Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 nie no, ja generalnie wiem że wystarczy popatrzeć na siatkę, ale wiecie co mówią o przyzwyczajeniach :)
Jonasz_Real Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Spoczko, wiem o co Ci chodzi :] :]
Rekomendowane odpowiedzi