banana.split Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 zamieszczenie tych obrazków, to wynik presji społecznej ;). Wiem, że nie ma się czym chwalić, to pierwszy samochód za jaki się zabrałem. Jedyne co może mnie w tej sytuacji trochę uratować, to fakt że są to 'surowe' rendery prosto z maxa, bez żadnego photoshopa itp.
chveti Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Popraw temat na zgodny z regulaminem. ------------- Autko wydaje sie ładne (model) pokaż inne ujęcia :). Pozdrawiam
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Fajna grafa na drzwiach... :) A co to za marka?/ Tego samochodu oczywiscie :)
banana.split Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 tytuł jest już chyba ok.. :) marka...eee.. lepiej nie mówić. Wyjściowo była to honda accord ale później zacząłem ją zmieniać tuningować itd, w końcu wyszło to coś ;) w drugim ujęciu taka kicha wyszła, bo samochód nie ma wnętrza i przez szybę widać żółte neony od poświetlenia :/
steve_loopez Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 No fura konkret:) Widze fascynajce undergroundem hehe
tymko Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 lubie oglądać samochody. Model mi się nawet podoba. Rendery jeszcze nie ale pewnie nad tym popracujesz. Powodzenia!
Master Kiełbaster Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Sztuczne rendery i studio do luftu :* Model chyba ok.
deshu Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Model rewelacja i szadery rewelka, reszta nie musi byc komentowana:)
AGmakonts Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 a ja powiem ze moze i ten shader jest dobry ale tego nie widac, wyglada jak dziecko scanline, jestem na nie
banana.split Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 dzięki za komentarze. Na pewno dzięki nim następne prace będą lepsze. A studio... tak to wsytd. Totalna improwizacja. postaram się to zmienić w pierwszej koleności.
pecet Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 "jak na pierwszy samochód to ładnie" :) a ogólnie to mi sie niepodoba że to mało podobne do hondy accord, bo to ładny samochód jest, tuning mi sie nie podoba, lakier też nie, a te felgi hmm napewno ramiona nie odlecą od obręczy? :p
Homa Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Chciałeś dobrze, a wyszło jak wyszło :-P Tak poważnie to wiadomo, że lista błędów mogłabybyć długa, ale ten modelik ma coś w sobie... Podoba mi się ten fiolet :)
Rekomendowane odpowiedzi