macgar Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Witam wszystkich. Przedstawiam moją pierwszą pracę 3D na tym forum. W przyszłości postaram coś jeszcze tu wrzucić. Liczę na Wasze opinie. Informacje: Czas pracy nad projektem około 12 godzin (w wolnych chwilach) Czas renderingu 1 godzina Użyte programy: 3D Max 8 SP3 plugin do Maxa nPower NURBS 1.5 Brazil r/s 1.2.58 Photoshop CS2 DOF Pro generator 1.2 Sprzęt: Sempron 2800+ 1GB Kingston Ramu 80GB WD 7200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ladie to wyglada ogólnie calosc na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ładne, podoba mi się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ma klimat. fajne. jak na te pracki z serii mały obiekt + efekt makro to bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 macgar: zmień nazwę wątku na zgodny z zasadami tytuowania wątków zapoznaj się też z całym regulaminem forum max3d.pl w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 ladnie wyszlo tylko zastanawia mnie te 12 h ? i godzina redneringu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 spalone zapałki wyszły naprawde extra!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgar Napisano 16 Październik 2006 Autor Share Napisano 16 Październik 2006 Miło mi że Wam się podoba. No tak około 12 godzin, wieczorkiem jak mam czas to sobie modeluje :) być może dla jednych to dużo a dla innych mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 aaa i jak sie przypatrzylem to to jest na banbusowej podkladce to tam gdzie nitki powinno byc wypukle a nie wklesle bump w przeciwna strone ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 ladnie wyszlo tylko zastanawia mnie te 12 h ? i godzina redneringu :* a mnie nie zastanawia, zrob tak dobra prace do jutra rana... Bardzo dobrze wyszlo, przyciaga wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Spoko misiu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgar Napisano 16 Październik 2006 Autor Share Napisano 16 Październik 2006 Kuciel ma racje :) do podkładki bambusowej się nie przyłożyłem. Bamp Map jest widoczny dość dobrze blisko pudełka (w cieniu) a później to już się spłaszcza. Trzeba to dopracować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Fajnie wyszły, troszkę światełko nie bardzo, ale ogólnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 arcydzieło dla nnie super mi sie spodobało, naprawde:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Bardzo fajnie to wygląda, modelowania mało a efekt końcowy cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Ładne, duży realizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgar Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 Dziękuje :) miło mi. Pokazałem ten render kumplowi zawodowemu fotografowi. Stwierdził fajna fotka ;) Wiadomo że gdyby się dobrze przyjrzał to pewnie by coś znalazł (jak jeden tu z kolegów na forum), no ale pierwsze spojrzenie jest ważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 pls daj wiekszy render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgar Napisano 19 Październik 2006 Autor Share Napisano 19 Październik 2006 Ok, proszę bardzo :) http://www.gary.webd.pl/zapalki.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 rownolegle ulozenie dwoch zapalek na stole wyglada tak troche sztucznie imo... o reszcie nie moge wiele powiedziec bo sie nie znam ale wyglada to jak zdjecie dla mnie :) wiec jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TToMeKK Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Wszystko git, jak zdjęcie prawie :P, ale te spalone zapałeczki dziwnie ułożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgar Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 he he, ciekawe macie spostrzeżenia, wezme to pod uwagę przy następnej scence ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 ludzie na tym forum mnie zadziwiaja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi