Napisano 14 Listopad 200618 l fakt, strasznie przeszarpeniłeś :) no i rdza na budynku nie za cacy ogolnie jednak pozytywnie
Napisano 14 Listopad 200618 l Autor spokojne spokojnie, :D:D toz i tak fajnal werszyn bedzie inna, miałbyc silent hill ... ponoc... wiec całosc bedzie otoczona mgiełką itp. cos jak w sh 2 (normalnym nie alternatywnym) PIS on Earth :D:D EDIT teksturki beda inne bo dzis zmieniłem mapowanie calego modelu bo było do d***
Napisano 14 Listopad 200618 l nie lepiej mieć mapowane na osobne kawałki? I potem teksturować przy pomocy Multi - sub object? Nie musiałbyś się męczyć ze zmieszczaniem tego a jednym seheetcie, i mógłbyś rozkładać uvki na bierząco - to co akurat teksturujesz to rozkładasz. Poza tym ułatwia to tilowanie :) Ja chyba nie zrobię ani jednej tekstury rozmiaru 512, będę miał za to masę 256 tek pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200618 l Autor ok wiec co myslicie o czyms w tym rodzaju? Ziomuś - napisałem wczesniej(w tym poscie którego przedchwilą skasowałem), pewnie przeczytales (?)
Napisano 14 Listopad 200618 l Myślę że przesilenthillowałeś :D Ledwo widać detale nad którymi na pewno się napracowałeś ;)
Napisano 14 Listopad 200618 l w grze by przeszło, ale na prezentacje modelu to przekombinowane ;] działaj, działaj - bardzo mi się podoba, szczegolnie bryła budynku. fajnie ze dałeś radę z jakimiś urozmaiceniami - pickup pasuje git ;] joł
Napisano 14 Listopad 200618 l ogólnie klimacik fajny :) no ale ta mgła sprawia podejrzenia że nie chciało Ci się dopieścić modelu ;) jako beauty render może być, ale dołącz do niego też takie quick rendery, zrzuty z wievportu itp. pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200618 l Ledyr ogien tam ! :D Kurcze wyglada fajnie , ale troche z ta mgla przekombinowane chyba za duzo zaslania nie wiem , aaaaaaa i btw sciagnij troche saturacji z tego pikapa i bedzie bosko w/g mnie zabardzo intensywny kolorek ma :)
Napisano 14 Listopad 200618 l Autor dobra, skończyłem, teksturki nie pokaże bo sie wstydze :D w sumie to jak zwykle, nie wyszło tak dobrze jak chciałem no ale grunt jednak ze w ogóle wyszło, jak mozna łatwo zauwazyc, szczegółów jest mało no ale ie o to chodziło, miało być choć troche w klimatach silent hilla bez uzywania przepalonych tekstór i krwii itp. czy udało sie hmm trudno powiedziec sami osądzcie. ogólnie i tak z góry wiedziałem kto wygra wiec postawiłem na klimat (po czym poznać dobrego lenia? zawsze znajdzie sobie dobrą wymówke ) Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc w tworzeniu tej scenki, nie bede wymieniał bo kogos pomine i bedzie głupio :D (wiecie, wczuwam sie juz do przemówienia, które kiedys tam wygłosze podczas galii oscarów, tylko jeszcze nie wiem w jakiej kategorii :D:D[joke ofkoz :>])
Napisano 14 Listopad 200618 l Widzę, że mgła zmyła trochę brudu z tynku :) Szkoda, ale mimo to stacja wygląda bardzo fajnie ;)
Napisano 15 Listopad 200618 l jedna uwaga mi to nie wyglada na stacje benzynową :) nie ma psikaczy paliwa
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor jmi to nie wyglada na stacje benzynową :) nie ma psikaczy paliwa hmmm bo widzisz, to jest taka stacja benzynowa z czasów kiedy jeszcze nie uzywali zbytnio benzyny, poprostu podpinało sie jakiegos niewolnika pod forda i maszerował do przodu :D:D a to ze ford nowy bo juz z konca 30 lat to chcialem przez to ując różnice postepu technologicznego miedzy USA a polską kilkanascie lat temu bo dzis juz jest troszke mniej widoczna swietnie :) bardzo mi sie podoba :) gratulacje :D nie wierze ci, piszesz to w kazdym temacie :D:P Widzę, że mgła zmyła trochę brudu z tynku :) Szkoda, ale mimo to stacja wygląda bardzo fajnie ;) a wiec podoba ci sie :D to sluchaj, niedlugo bedzie taka sonda i tam zaznaczysz mnie ok ? :d :D (joke) Bro - nie uwierzysz ale pies mi zjadł dysk na którym miałem texture :D no dobra głupie to było :) tylko wiecie, kompresja zeżarła dużą czesc tekstury i dlatego wygląda tak żałośnie :D http://img120.imageshack.us/img120/6214/allllcoordsvm3.jpg
Napisano 15 Listopad 200618 l hmmm bo widzisz, to jest taka stacja benzynowa z czasów kiedy jeszcze nie uzywali zbytnio benzyny, poprostu podpinało sie jakiegos niewolnika pod forda i maszerował do przodu :D:D a to ze ford nowy bo juz z konca 30 lat to chcialem przez to ując różnice postepu technologicznego miedzy USA a polską kilkanascie lat temu bo dzis juz jest troszke mniej widoczna troszke naginanie zasad imho :) niedaloby sie dorobic te psikacze? :> co do txt to strasznie czysciutka... i tak duzo miejsca wolnego... zazdorszcze... ja cierpie na chroniczny brak tego ;)