Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fakt, strasznie przeszarpeniłeś :)

no i rdza na budynku nie za cacy

ogolnie jednak pozytywnie

Napisano
  • Autor

spokojne spokojnie, :D:D toz i tak fajnal werszyn bedzie inna, miałbyc silent hill ... ponoc... wiec całosc bedzie otoczona mgiełką itp. cos jak w sh 2 (normalnym nie alternatywnym)

PIS on Earth :D:D

EDIT

teksturki beda inne bo dzis zmieniłem mapowanie calego modelu bo było do d***

Napisano

nie lepiej mieć mapowane na osobne kawałki?

I potem teksturować przy pomocy Multi - sub object?

Nie musiałbyś się męczyć ze zmieszczaniem tego a jednym seheetcie, i mógłbyś rozkładać uvki na bierząco - to co akurat teksturujesz to rozkładasz. Poza tym ułatwia to tilowanie :) Ja chyba nie zrobię ani jednej tekstury rozmiaru 512, będę miał za to masę 256 tek

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ok wiec co myslicie o czyms w tym rodzaju?

tog2tl8.jpg

Ziomuś - napisałem wczesniej(w tym poscie którego przedchwilą skasowałem), pewnie przeczytales (?)

Napisano

Myślę że przesilenthillowałeś :D Ledwo widać detale nad którymi na pewno się napracowałeś ;)

Napisano

w grze by przeszło, ale na prezentacje modelu to przekombinowane ;]

działaj, działaj - bardzo mi się podoba, szczegolnie bryła budynku. fajnie ze dałeś radę z jakimiś urozmaiceniami - pickup pasuje git ;]

joł

Napisano

ogólnie klimacik fajny :)

no ale ta mgła sprawia podejrzenia że nie chciało Ci się dopieścić modelu ;)

jako beauty render może być, ale dołącz do niego też takie quick rendery, zrzuty z wievportu itp.

pozdrawiam

Napisano

Ledyr ogien tam ! :D

Kurcze wyglada fajnie , ale troche z ta mgla przekombinowane chyba za duzo zaslania nie wiem , aaaaaaa i btw sciagnij troche saturacji z tego pikapa i bedzie bosko w/g mnie zabardzo intensywny kolorek ma :)

Napisano
  • Autor

dobra, skończyłem, teksturki nie pokaże bo sie wstydze :D

w sumie to jak zwykle, nie wyszło tak dobrze jak chciałem no ale grunt jednak ze w ogóle wyszło, jak mozna łatwo zauwazyc, szczegółów jest mało no ale ie o to chodziło, miało być choć troche w klimatach silent hilla bez uzywania przepalonych tekstór i krwii itp. czy udało sie hmm trudno powiedziec sami osądzcie. ogólnie i tak z góry wiedziałem kto wygra wiec postawiłem na klimat (po czym poznać dobrego lenia? zawsze znajdzie sobie dobrą wymówke )

shgasstationwn3.jpg

Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc w tworzeniu tej scenki, nie bede wymieniał bo kogos pomine i bedzie głupio :D (wiecie, wczuwam sie juz do przemówienia, które kiedys tam wygłosze podczas galii oscarów, tylko jeszcze nie wiem w jakiej kategorii :D:D[joke ofkoz :>])

Napisano

Widzę, że mgła zmyła trochę brudu z tynku :) Szkoda, ale mimo to stacja wygląda bardzo fajnie ;)

Napisano

jedna uwaga

mi to nie wyglada na stacje benzynową :)

nie ma psikaczy paliwa

Napisano
  • Autor
jmi to nie wyglada na stacje benzynową :)

nie ma psikaczy paliwa

hmmm bo widzisz, to jest taka stacja benzynowa z czasów kiedy jeszcze nie uzywali zbytnio benzyny, poprostu podpinało sie jakiegos niewolnika pod forda i maszerował do przodu :D:D a to ze ford nowy bo juz z konca 30 lat to chcialem przez to ując różnice postepu technologicznego miedzy USA a polską kilkanascie lat temu bo dzis juz jest troszke mniej widoczna

swietnie :) bardzo mi sie podoba :) gratulacje :D

nie wierze ci, piszesz to w kazdym temacie :D:P

Widzę, że mgła zmyła trochę brudu z tynku :) Szkoda, ale mimo to stacja wygląda bardzo fajnie ;)

a wiec podoba ci sie :D to sluchaj, niedlugo bedzie taka sonda i tam zaznaczysz mnie ok ? :d :D (joke)

Bro - nie uwierzysz ale pies mi zjadł dysk na którym miałem texture :D

no dobra głupie to było :) tylko wiecie, kompresja zeżarła dużą czesc tekstury i dlatego wygląda tak żałośnie :D

http://img120.imageshack.us/img120/6214/allllcoordsvm3.jpg

Napisano
hmmm bo widzisz, to jest taka stacja benzynowa z czasów kiedy jeszcze nie uzywali zbytnio benzyny, poprostu podpinało sie jakiegos niewolnika pod forda i maszerował do przodu :D:D a to ze ford nowy bo juz z konca 30 lat to chcialem przez to ując różnice postepu technologicznego miedzy USA a polską kilkanascie lat temu bo dzis juz jest troszke mniej widoczna

troszke naginanie zasad imho :) niedaloby sie dorobic te psikacze? :>

co do txt to strasznie czysciutka... i tak duzo miejsca wolnego... zazdorszcze... ja cierpie na chroniczny brak tego ;)