Napisano 17 Październik 200618 l Siema! To moja pierwsza bardziej profesjonalna i przedewszystkim skonczona praca. Modeling: Rhino Rendering: Maxwell Z gory dzieki za opinie. Pozdrawiam!
Napisano 17 Październik 200618 l Model wporządku :) ale materiały i prezentacja....nie widać tego maxwella. (prócz tych na boku) Pozdrawiam.
Napisano 17 Październik 200618 l Te trzy rendery z boku lepsze, niź ten na głównej :) Słabe trocę shadery.
Napisano 17 Październik 200618 l Moim zdaniem te trzy rendery mniejsze jakoś tak fajnie wyglądają, ale ten wielki jest nie zadobry teksturowo.
Napisano 17 Październik 200618 l Popre poprzedników. Zwłaszcza światło na tym głównym wygląda marnie. Tak jakbyś poprostu walnął halogenem za kamerą. Te 3 po boku przyjemne, a model to już w ogóle :) pozdrawiam Mirach
Napisano 17 Październik 200618 l mi sie bardziej podobaja te 3 z boku:D o duzo lepsze... to glowne jakos tak sztucznie wyglada...
Napisano 17 Październik 200618 l boczne fajnie wygladaja, glowny przejarany,az mnie lewe oko rozbolalo (nie sciemniam)
Napisano 17 Październik 200618 l Autor thx! no fakt, szadery to moj najwiekszy "pain in the ass". Z czasem mam nadzieje ze podszkole robienie materialow, no i przedstawianie modeli to tez widze nie taka latwa sprawa. Pozdrofki
Napisano 18 Październik 200618 l Ramki ssą :* Studio kiebskie. Namiot bezcieniowy by się lepiej prezentował ;p