Napisano 18 Październik 200618 l Hej witam wszystkich. Mimo to że jestem cieniasem, żadko postuje, i pokazałem tylko jeden model, postanowiłem wziąść udział w minibitwie, ale narazie szukam jeszcze dobrych referek (obym dotarł do końca minibitwy) pozdrawiam! i życzę wszystkim powodzenia :)
Napisano 18 Październik 200618 l Spoko, ta bitwa to idealny sposób żeby się czegoś nauczyć :) chyba nam wszystkim o to chodzi dawaj z koksem :)
Napisano 18 Październik 200618 l dajesz misiu ;* tylko skończ chociaz jeden obiekt z tekturą itp. i juz bede z ciebie dumny :D hihi
Napisano 20 Październik 200618 l Autor Niby nic ale zapuszczam pierwszego rendera żebyście wiedzieli że coś robie. :) i mam jedno pytanko :) co moge zrobić żeby mi pokazywało zaznaczenie poligonów w unwrap UVW bo kiedy klikam na model to mi się zaraz ten unwrap wyłącza :(
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor Hej to ja. zaginąłem na troche ale jestem :) dzięki za wsparcie ledyru :*:D a oto moja pracka ale chyba nie dam rady skończyć bo mam za mało czasu (ale pewnie skończe poza bitwą) koncept zamieniłem na chińską stację 3200 trisów Pozdro
Napisano 3 Listopad 200618 l Jakas malo chinska ta stacja (zainteresowani wiedza o co chodzi :P ) Spoko, + za oryginalnosc ;)