Chrisbear Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Hej witam wszystkich. Mimo to że jestem cieniasem, żadko postuje, i pokazałem tylko jeden model, postanowiłem wziąść udział w minibitwie, ale narazie szukam jeszcze dobrych referek (obym dotarł do końca minibitwy) pozdrawiam! i życzę wszystkim powodzenia :)
ognisty Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 wystarczy że skończysz i już nie bedziesz "cieniasem" :) powodzenia
arcade Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Spoko, ta bitwa to idealny sposób żeby się czegoś nauczyć :) chyba nam wszystkim o to chodzi dawaj z koksem :)
ledyr Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 dajesz misiu ;* tylko skończ chociaz jeden obiekt z tekturą itp. i juz bede z ciebie dumny :D hihi
Chrisbear Napisano 20 Październik 2006 Autor Napisano 20 Październik 2006 Niby nic ale zapuszczam pierwszego rendera żebyście wiedzieli że coś robie. :) i mam jedno pytanko :) co moge zrobić żeby mi pokazywało zaznaczenie poligonów w unwrap UVW bo kiedy klikam na model to mi się zaraz ten unwrap wyłącza :(
Chrisbear Napisano 3 Listopad 2006 Autor Napisano 3 Listopad 2006 Hej to ja. zaginąłem na troche ale jestem :) dzięki za wsparcie ledyru :*:D a oto moja pracka ale chyba nie dam rady skończyć bo mam za mało czasu (ale pewnie skończe poza bitwą) koncept zamieniłem na chińską stację 3200 trisów Pozdro
Por@szek Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Jakas malo chinska ta stacja (zainteresowani wiedza o co chodzi :P ) Spoko, + za oryginalnosc ;)
bartonfink Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 napewno bardzo pomyslowo. Jestem bardzo ciekaw czy pomysl sie sprawdzi.
Rekomendowane odpowiedzi