Dawcio_m Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Witam Robiłem tutek na potrzeby szkoły i postanowiłem żeby sie nie marnował więc pokazuje www.grafika3ddawcio.xa.pl w dziale tutoriale > modelowanie felgi. Wiem że jest tego typu tutków bardzo dużo no ale jak wspominałem robie na potrzeby szkoły. Nie jest to nic nadzwyczajnego no i felga tez nie jest idealna ale już mi się niechciało więcej opisywać, aha jest przeznaczony dla bardzo początkujących więc ci co mają pojęcie o maxie niemają tam czego szukać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Hmm, robisz błędy, którymi lepiej się nie dzielić. ;) Dodajesz TurboSmooth przed powieleniem ramion. Ramiona powielasz w jakiś dziwny sposób, tymczasem wystarczy polar array. :) Mam też wątpliwości co do okrągłości otworów na śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Z deka troche tam bledow jest - krzywe kola na sruby itp ;], ale zoltodziobom sie moze przydac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 jeszcze by mozna tam troche poweldowac zeby takich wcięć nie bylo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 no tutek jak tutek dla bardzo poczotkujących :) dla tego ja swojego nie pokaże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 dzieki za tuta napewno sie przyda :) krzychu pokaz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 trochę wyjaśnień RA-jak chodzi o to powielanie ramion to kiedyś widziałem w jakims tutku to koleś też tak powielał więc jakoś też nie pomyslałem o polar array a otwory moze są troche krzywe Knysha- no moze sie przydać hropinski- jasne że mozna to poweldować i dużo innych rzeczy mozna dopracować ale po prostu mi sie już niechciało a taki co jeszcze nigdy w maxie nie siedział będzie zadowolony z takiego efektu (wiem po sobie) mkrzysiek- tez prawda, pokazuj "swojego". nielot007- dziekękuje no dzięki wszystkim za komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi