Trzmiel Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Prace robiłem niedługo. Jest to taki miły pokoik. Mam pytanie jak zrobić realistyczne firanki??
Vorek Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 zabiłeś mnie kolorem ;] Wątpie żeby ktoś usidział w takim pokoiku przez 5 minut bez koszmarengo bólu głowy ;] Pozdrawiam
piksar Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 proporcyje, kanapa niewygodna, serwetka odlatuje i wcale nie jest miły
Zbychowaty Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 bał bym sie przechodzic koło tego stołu :(
naeq Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Jezus Masakra xD ale tak ogołem nie wiem czemu choć widze tyle bugów i tyle prostych rzeczy to nawet jako całość całkiem mile wyglada :P Chociaż z drugiej strony to niesiedział bym tam zadługo ;P Najbardziej rozbraja mnie ta kanapa... kanapa dosłownie na 1 min w maxie ;P Rozwalające są te chamfery xD Pozdro popraocuj nad Modelingiem :)))
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Potrenuj modeling. I rendering też. :*
sob Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Pokój dla "Sąsiadów" - nawet ta maska na ścianie jakaś taka podobna do jednego z nich...:)) Bump tej skóry (?!) na kanapie trochę przeskalowany. Z jakiegoś gada chyba... A tak w ogóle to co wy chcecie? Jeśli chodzi o inwencję dekoratorską to niektórzy są nie do pobicia. Widziałem już podobne wnętrza na żywo.
Rekomendowane odpowiedzi