Napisano 23 Październik 200618 l Prace robiłem niedługo. Jest to taki miły pokoik. Mam pytanie jak zrobić realistyczne firanki??
Napisano 23 Październik 200618 l zabiłeś mnie kolorem ;] Wątpie żeby ktoś usidział w takim pokoiku przez 5 minut bez koszmarengo bólu głowy ;] Pozdrawiam
Napisano 23 Październik 200618 l proporcyje, kanapa niewygodna, serwetka odlatuje i wcale nie jest miły
Napisano 23 Październik 200618 l Jezus Masakra xD ale tak ogołem nie wiem czemu choć widze tyle bugów i tyle prostych rzeczy to nawet jako całość całkiem mile wyglada :P Chociaż z drugiej strony to niesiedział bym tam zadługo ;P Najbardziej rozbraja mnie ta kanapa... kanapa dosłownie na 1 min w maxie ;P Rozwalające są te chamfery xD Pozdro popraocuj nad Modelingiem :)))
Napisano 24 Październik 200618 l Pokój dla "Sąsiadów" - nawet ta maska na ścianie jakaś taka podobna do jednego z nich...:)) Bump tej skóry (?!) na kanapie trochę przeskalowany. Z jakiegoś gada chyba... A tak w ogóle to co wy chcecie? Jeśli chodzi o inwencję dekoratorską to niektórzy są nie do pobicia. Widziałem już podobne wnętrza na żywo.