GRAPh Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 To moja pierwsza pracka w galerii wiec nie oczekujcie zbyt duzo;) Co myslicie o tej scence. Box modelling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 ma klimat :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 ..i skopana kompozycje:P GRAPh popraw avatar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 zmniejsz znaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Jak dla mnie kiczowate - tu 2 statki kosmiczne (ktore wygladaja jak wklejone z jakiegos cienkiego scana), w tle planeta oswietlona z kazdej strony, lecace asteroidy, na dodatek jakas chmura. Ale zawsze takie sa poczatki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Takie sobie, te statki wyglądają dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRAPh Napisano 4 Październik 2003 Autor Share Napisano 4 Październik 2003 Co to jest avatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Avatar to jest ten obrazek panienki z koszulka na ramiaczkach. Jest za duzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 nie ma klimatu :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRAPh Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by GRAPh A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie? To galeria nie wip :], skonczyles ta prace czy teraz bedziesz ja poprawial?. Popraw avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by MaggeM nie ma klimatu :)) pozdr lol :] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 co masz zmienić? tekstury, oświetlenie, kompozycje, kamerę i tełko.... ... ale jeśli to twój start to całkiem nieźle ale klimatu nie ma :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi