Napisano 2 Październik 200321 l To moja pierwsza pracka w galerii wiec nie oczekujcie zbyt duzo;) Co myslicie o tej scence. Box modelling.
Napisano 3 Październik 200321 l Jak dla mnie kiczowate - tu 2 statki kosmiczne (ktore wygladaja jak wklejone z jakiegos cienkiego scana), w tle planeta oswietlona z kazdej strony, lecace asteroidy, na dodatek jakas chmura. Ale zawsze takie sa poczatki :-)
Napisano 4 Październik 200321 l Avatar to jest ten obrazek panienki z koszulka na ramiaczkach. Jest za duzy.
Napisano 6 Październik 200321 l Autor A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie?
Napisano 6 Październik 200321 l Originally posted by GRAPh A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie? To galeria nie wip :], skonczyles ta prace czy teraz bedziesz ja poprawial?. Popraw avatara.
Napisano 8 Październik 200321 l co masz zmienić? tekstury, oświetlenie, kompozycje, kamerę i tełko.... ... ale jeśli to twój start to całkiem nieźle ale klimatu nie ma :) pozdrawiam