GRAPh Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 To moja pierwsza pracka w galerii wiec nie oczekujcie zbyt duzo;) Co myslicie o tej scence. Box modelling.
dr Ug Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 ..i skopana kompozycje:P GRAPh popraw avatar!
Obywatel Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Jak dla mnie kiczowate - tu 2 statki kosmiczne (ktore wygladaja jak wklejone z jakiegos cienkiego scana), w tle planeta oswietlona z kazdej strony, lecace asteroidy, na dodatek jakas chmura. Ale zawsze takie sa poczatki :-)
Ghost REAKTYWACJA Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 Takie sobie, te statki wyglądają dziwnie.
dr Ug Napisano 4 Październik 2003 Napisano 4 Październik 2003 Avatar to jest ten obrazek panienki z koszulka na ramiaczkach. Jest za duzy.
GRAPh Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie?
Pionier Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by GRAPh A tak konstruktywnie to co powinienem zmienic? Tylko nie mowicie ze wszystko. Chce to troche poprawic. Co mam zmienic? Oswietlenie? To galeria nie wip :], skonczyles ta prace czy teraz bedziesz ja poprawial?. Popraw avatara.
Pablo Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Originally posted by MaggeM nie ma klimatu :)) pozdr lol :] pozdr
boowa Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 co masz zmienić? tekstury, oświetlenie, kompozycje, kamerę i tełko.... ... ale jeśli to twój start to całkiem nieźle ale klimatu nie ma :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi