JohnyCa Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Pierwszy raz w Galerii 3D. Dosc dlugo meczylem te pracke w Wipie, w koncu zdecydowalem ze nic wiecej z niej nie wycisne (chos pewnie by sie dalo). Dzieki za pomoc w procesie tworczym. Oceniajcie :), nie oczczedzajcie.
Gorigon Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Mam marne doświadczenie z grafiką 3d ale pracka bardzo mi się podoba. Jedyne co to tarcza tego zegarka taka nie tego :)
Maceo Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Bardzo fajne, choć mam skojarzenia z plasteliną. Baardzo fajny myk z okruszkami na talerzu. Z dużych minusów to zegar na froncie wali efekt ostro - w takim miejscu to dałbym jakiś ultrafajny z blikami i refleksami. Inna sparawa to nasycenie - strasznie ten kolor kuchni wchodzi na wszystko, ja wole takie mniej nasycone pracki, ale to może być kwestia gustu. Myślę, że jest to pracka z cyklu tych na: 4-/5
!Ewert Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 dla mnie full wypas tyle mogę powiedzieć chwaliłem twoją prace w WIP'ie. wszytko mi sie podoba po prostu super;] Pozdrawiam
yooshi Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Ten zegar na scianie mnie irytuje... Strasznie sztuczny...
Gość George82 Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 mi sie podobie... fajne paprochy pod kaloryferem, elegancko firanka i ogolnie cale okno wyszlo... minusy, to tak jak wyzej + rozjechane masz tekstury na nogach od stolu... Pozdrawiam
sob Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Super!! Bardzo ładnie zakomponowane. Jeśli to twoja pierwsza pracka (w Vray'u?) to gratuluję! Zegar faktycznie dziwny (sam się rzuca w oczy) ale w sume pasuje do klimatu. :)) Mapowanie na nodze coś faktycznie rozjechane... i może troszke trzeba by ożywić to bejcowane drewno szafki (bump i gloss). Pozdrawiam i podziwiam za detale i realizm w drobiazgach!
Gen.Baton Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 No nieeeeeee zapomniełes o dziurkach w gniazdku
piksar Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 podoba się, co ten piekarnik taki jasny, pichcisz tam coś ? jw dziurki w gniazdku karteczka na podłodze lewituje,
piotrek Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Pare niedociągnięć, ale ładnie wygląda ;)
JohnyCa Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 Dzieki za komentarze i te krytyczne i te pochwalne. Wiem przynajmniej nad czym mam pracowac. Dziurki w gniazdku sa ale sie cos nie wyrenderowaly. Sam nie wiem dlaczego. Zegar faktycznie sztuczny - zabraklo mi czasu na cos lepszego.
sob Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Dziurki w gniazdku sa ale sie cos nie wyrenderowaly. Sam nie wiem dlaczego. A pokaż ustawienia AA i engine'u GI? Takie drobiazgi jak dziurki kontaktu potrafią zniknąć przy słabszych ustawieniach. Detale lepiej wychodzą w QMC. Ale ja wolę LC+IR. Papierek wcale nie lewituje tylko się pogiął i leży na narożnikach! :) Pozdrawiam,
briz Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Jak dla mnie trochę mdłe kolory, podkręć je.
tadzio Napisano 2 Listopad 2006 Napisano 2 Listopad 2006 Ale ten kaloryfer mnie po prostu zauroczyl. Fajowy:-) Cala pracka zreszta tez. Pozdrawiam.
drem Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 kubek mi sie na stole nie podoba (jak wklejony wyglada) i ulozenie szklane:D ale fajnie wyszlo
rudylew Napisano 5 Listopad 2006 Napisano 5 Listopad 2006 Ogólnie praca Bardzo ładna.. szczegóły... to chyba sam wiesz już gdzie i jak byś mógł poprawic... ja dodam.. że brak jest otworów w stojaku na noże.. czy one tak wbite zostały ? :) pozdrawiam Gratsy !!
JohnyCa Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 tadzio: od kaloryfera wszystko sie zaczelo :) drem: co ja zrobie z tym kubkiem, taki juz mam rudylew: noze nie sa powbijane a otwory sa tylko bardzo waskie
Kub@ Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 pracka super ! bardzo miłe pierwsze wrażenie. Moje spostrzeżenia: +super światło, szczególnie okolice kaloryfera +fajny stół +firanka i elementy za nią - brzydki słoik na stole :/ - materiał na dole kuchenki - niezbyt fajny materiał szafek po prawej
Rekomendowane odpowiedzi