Napisano 28 Październik 200618 l Pierwszy raz w Galerii 3D. Dosc dlugo meczylem te pracke w Wipie, w koncu zdecydowalem ze nic wiecej z niej nie wycisne (chos pewnie by sie dalo). Dzieki za pomoc w procesie tworczym. Oceniajcie :), nie oczczedzajcie.
Napisano 28 Październik 200618 l Mam marne doświadczenie z grafiką 3d ale pracka bardzo mi się podoba. Jedyne co to tarcza tego zegarka taka nie tego :)
Napisano 28 Październik 200618 l Bardzo fajne, choć mam skojarzenia z plasteliną. Baardzo fajny myk z okruszkami na talerzu. Z dużych minusów to zegar na froncie wali efekt ostro - w takim miejscu to dałbym jakiś ultrafajny z blikami i refleksami. Inna sparawa to nasycenie - strasznie ten kolor kuchni wchodzi na wszystko, ja wole takie mniej nasycone pracki, ale to może być kwestia gustu. Myślę, że jest to pracka z cyklu tych na: 4-/5
Napisano 28 Październik 200618 l dla mnie full wypas tyle mogę powiedzieć chwaliłem twoją prace w WIP'ie. wszytko mi sie podoba po prostu super;] Pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200618 l mi sie podobie... fajne paprochy pod kaloryferem, elegancko firanka i ogolnie cale okno wyszlo... minusy, to tak jak wyzej + rozjechane masz tekstury na nogach od stolu... Pozdrawiam
Napisano 29 Październik 200618 l Super!! Bardzo ładnie zakomponowane. Jeśli to twoja pierwsza pracka (w Vray'u?) to gratuluję! Zegar faktycznie dziwny (sam się rzuca w oczy) ale w sume pasuje do klimatu. :)) Mapowanie na nodze coś faktycznie rozjechane... i może troszke trzeba by ożywić to bejcowane drewno szafki (bump i gloss). Pozdrawiam i podziwiam za detale i realizm w drobiazgach!
Napisano 29 Październik 200618 l podoba się, co ten piekarnik taki jasny, pichcisz tam coś ? jw dziurki w gniazdku karteczka na podłodze lewituje,
Napisano 30 Październik 200618 l Autor Dzieki za komentarze i te krytyczne i te pochwalne. Wiem przynajmniej nad czym mam pracowac. Dziurki w gniazdku sa ale sie cos nie wyrenderowaly. Sam nie wiem dlaczego. Zegar faktycznie sztuczny - zabraklo mi czasu na cos lepszego.
Napisano 30 Październik 200618 l Dziurki w gniazdku sa ale sie cos nie wyrenderowaly. Sam nie wiem dlaczego. A pokaż ustawienia AA i engine'u GI? Takie drobiazgi jak dziurki kontaktu potrafią zniknąć przy słabszych ustawieniach. Detale lepiej wychodzą w QMC. Ale ja wolę LC+IR. Papierek wcale nie lewituje tylko się pogiął i leży na narożnikach! :) Pozdrawiam,
Napisano 2 Listopad 200618 l Ale ten kaloryfer mnie po prostu zauroczyl. Fajowy:-) Cala pracka zreszta tez. Pozdrawiam.
Napisano 3 Listopad 200618 l kubek mi sie na stole nie podoba (jak wklejony wyglada) i ulozenie szklane:D ale fajnie wyszlo
Napisano 5 Listopad 200618 l Ogólnie praca Bardzo ładna.. szczegóły... to chyba sam wiesz już gdzie i jak byś mógł poprawic... ja dodam.. że brak jest otworów w stojaku na noże.. czy one tak wbite zostały ? :) pozdrawiam Gratsy !!
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor tadzio: od kaloryfera wszystko sie zaczelo :) drem: co ja zrobie z tym kubkiem, taki juz mam rudylew: noze nie sa powbijane a otwory sa tylko bardzo waskie
Napisano 7 Listopad 200618 l pracka super ! bardzo miłe pierwsze wrażenie. Moje spostrzeżenia: +super światło, szczególnie okolice kaloryfera +fajny stół +firanka i elementy za nią - brzydki słoik na stole :/ - materiał na dole kuchenki - niezbyt fajny materiał szafek po prawej