Napisano 29 Październik 200618 l Szukałem na forum, ale była tylko muza z reklam, a ja potrzebuję reklamy konkretnej, najlepiej w jakimś konkretnym formacie do ściągnięcia, a nie w necia tylko do obejrzenia. Reklama mi potrzebna to reklama ING, na której Marek Kondrat się wkurza dlaczego Polacy nie chcą zarabiać.
Napisano 29 Październik 200618 l kiedyś byłem na stronie z której można było ściągać reklamy. usługa ta była dostępna tylko dla marketingowców czy kogośtam. jeśli nie znajdziesz w sieci, to spróbój przez p2p. najlepiej chyba będzie jednak nagrać reklamę przy pomocy karty telewizyjnej.
Napisano 29 Październik 200618 l z tej stronki http://www.itvp.pl/ można pościągać różne rzeczy które leciały w tv - ale nie wiem czy reklamy też ?
Napisano 31 Październik 200618 l Autor no niby mogę z tą kartą TV spróbować, ale trochę trudno na jedną reklamę czekać cały dzień... niestety na iTVP nie ma. dobra, w każdym razie dzięki za dobre chęci.
Napisano 27 Styczeń 20178 l Najlepiej ściągnij z oficjalnej strony telewizji, tam powinno się wszystko znajdować. Ten typ reklamy ma większą skuteczność gdy jest umieszczany jednocześnie w tv i internecie.
Napisano 27 Styczeń 20178 l jest na yt, ale marna jakość. Sciagnac można downloaderem, o ile ta jakość jest akceptowalna do czegos.
Napisano 27 Styczeń 20178 l zwykle wirtualnemedia.pl maja jakies tam wersje (mialy, teraz tylko newsletter czytam) ale jak oficjalny kanal ma wersje krecona kamera w kinie, to nie wiem czy bedzie latwo.